Forum Magnesia’da çocuk hakları sergisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 16:25, Güncelleme: 22.11.2016 - 16:25
 

Forum Magnesia’da çocuk hakları sergisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de açıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de açıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuk hakları temalı ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de görücüye çıktı. Serginin açılışına, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Fırat Özcan, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumluları, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin Çocuk Hakları konusunu işledikleri resim sergisinin açılışının ardından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencisi Çağdaş Önen Dünya Çocuk Hakları Bildirgesini okudu. Serginin açılışında Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerinden dağıtıldı.Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan ve öğretmenleri öğrencilerin Çocuk Hakları konulu resimlerini tek tek inceledi ve bilgiler aldı. Özcan, önemli gün ve haftalarda çocukların duyarlı olmalarını sağlamak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de açıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de açıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuk hakları temalı ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de görücüye çıktı. Serginin açılışına, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Fırat Özcan, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumluları, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin Çocuk Hakları konusunu işledikleri resim sergisinin açılışının ardından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencisi Çağdaş Önen Dünya Çocuk Hakları Bildirgesini okudu. Serginin açılışında Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerinden dağıtıldı.
Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan ve öğretmenleri öğrencilerin Çocuk Hakları konulu resimlerini tek tek inceledi ve bilgiler aldı. Özcan, önemli gün ve haftalarda çocukların duyarlı olmalarını sağlamak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.