Geleceğin muhasebecilerinden ’hayırlı olsun’ ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 15:34, Güncelleme: 19.11.2016 - 15:34
 

Geleceğin muhasebecilerinden ’hayırlı olsun’ ziyareti

Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe bölümü öğrencileri, Okul Müdürü Murat Öztürk ve meslek dersleri öğretmenleriyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Soma temsilciliğini ziyaret...
Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe bölümü öğrencileri, Okul Müdürü Murat Öztürk ve meslek dersleri öğretmenleriyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Soma temsilciliğini ziyaret etti.Manisa SMMM odası Soma ilçe temsilcisi SMMM Niyazi Kavruk ve SMMM Murat Erdoğan, öğrencileri samimi bir ortamda ağırladı. Ayrıca okuldan mezun olan muhasebe finansman alanı mezunlarından SMMM Sercan Çelik de ziyarete eşlik etti. Temsilci Kavruk, mesleklerinin öneminin her geçen gün arttığını, buna bağlı olarak da personel ihtiyacının da arttığının ifade etti. Kavruk, lisede muhasebe eğitimi alan öğrencilerin mesleğe daha iyi adapte olduğunu, gerek meslek mensubu gerekse ara eleman olarak istihdam edilebileceklerini kaydetti. SMMM Murat Erdoğan da bir çok meslek mensubunun veya piyasadaki şirketlerde muhasebe finansman alanından mezunların çalıştığını, piyasadaki ara elaman ihtiyacının artarak devam ettiğini söyledi. Ziyarette meslek mensupları, öğrencilerin meslek ve kariyer sorularını cevaplandırdılar. Okul Müdürü Murat Öztürk, "Öğrencilerimizin yarısı meslek mensuplarının yanında ve gözetiminde beceri eğitimi yapıyorlar. SMMM ilçe temsilciliğinin pozitif yaklaşımından, okulumuza ve öğrencilerimize tutumlarından memnun." dedi.
Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe bölümü öğrencileri, Okul Müdürü Murat Öztürk ve meslek dersleri öğretmenleriyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Soma temsilciliğini ziyaret...
Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe bölümü öğrencileri, Okul Müdürü Murat Öztürk ve meslek dersleri öğretmenleriyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Soma temsilciliğini ziyaret etti.
Manisa SMMM odası Soma ilçe temsilcisi SMMM Niyazi Kavruk ve SMMM Murat Erdoğan, öğrencileri samimi bir ortamda ağırladı. Ayrıca okuldan mezun olan muhasebe finansman alanı mezunlarından SMMM Sercan Çelik de ziyarete eşlik etti. Temsilci Kavruk, mesleklerinin öneminin her geçen gün arttığını, buna bağlı olarak da personel ihtiyacının da arttığının ifade etti. Kavruk, lisede muhasebe eğitimi alan öğrencilerin mesleğe daha iyi adapte olduğunu, gerek meslek mensubu gerekse ara eleman olarak istihdam edilebileceklerini kaydetti. SMMM Murat Erdoğan da bir çok meslek mensubunun veya piyasadaki şirketlerde muhasebe finansman alanından mezunların çalıştığını, piyasadaki ara elaman ihtiyacının artarak devam ettiğini söyledi. Ziyarette meslek mensupları, öğrencilerin meslek ve kariyer sorularını cevaplandırdılar. Okul Müdürü Murat Öztürk, "Öğrencilerimizin yarısı meslek mensuplarının yanında ve gözetiminde beceri eğitimi yapıyorlar. SMMM ilçe temsilciliğinin pozitif yaklaşımından, okulumuza ve öğrencilerimize tutumlarından memnun." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.