Genç avukat kendi ofisini açtı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 11:02, Güncelleme: 11.11.2016 - 11:02
 

Genç avukat kendi ofisini açtı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, genç avukat Hatice Dümbek Tuncer’in ofis açılışına katıldı.Alaşehir’in 56’ncı avukatlık ofisi olan açılışa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan...
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, genç avukat Hatice Dümbek Tuncer’in ofis açılışına katıldı.Alaşehir’in 56’ncı avukatlık ofisi olan açılışa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Sarıgöl eski Belediye Başkanı Ömer Karcı, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.Açılışta konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Genç avukatımızın özellikle enerjisiyle başarıyı yakalayacağına inanıyorum. Alaşehir’imize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ise şunları söyledi: "Özellikle 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle hukukun üstünlüğünün ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha anladık. Yeni hizmete başlayan meslektaşımın da hukukun üstünlüğü ilkesi doğrultusunda hizmet vereceğinden eminiz. Meslektaşımın iş hayatında başarılı, işyerinin de hayırlı olmasını diliyorum."Yapılan konuşmaların ve edilen duanın ardından açılış, Av. Hatice Dümbek Tuncer, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ve Sarıgöl eski belediye başkanı Ömer Karcı tarafından birlikte yapıldı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, genç avukat Hatice Dümbek Tuncer’in ofis açılışına katıldı.Alaşehir’in 56’ncı avukatlık ofisi olan açılışa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan...
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, genç avukat Hatice Dümbek Tuncer’in ofis açılışına katıldı.
Alaşehir’in 56’ncı avukatlık ofisi olan açılışa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Sarıgöl eski Belediye Başkanı Ömer Karcı, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Genç avukatımızın özellikle enerjisiyle başarıyı yakalayacağına inanıyorum. Alaşehir’imize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ise şunları söyledi: "Özellikle 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle hukukun üstünlüğünün ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha anladık. Yeni hizmete başlayan meslektaşımın da hukukun üstünlüğü ilkesi doğrultusunda hizmet vereceğinden eminiz. Meslektaşımın iş hayatında başarılı, işyerinin de hayırlı olmasını diliyorum."
Yapılan konuşmaların ve edilen duanın ardından açılış, Av. Hatice Dümbek Tuncer, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ve Sarıgöl eski belediye başkanı Ömer Karcı tarafından birlikte yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.