Genç dönüşüm projesi çocukların yüzünü güldürdü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 11:43, Güncelleme: 17.11.2016 - 11:43
 

Genç dönüşüm projesi çocukların yüzünü güldürdü

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Genç dönüşüm’ projesi kapsamında Manisa’nın Salihli ilçesinde daha önceki sınavlarda toplanan kalem setleri Mevlütlü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı...
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Genç dönüşüm’ projesi kapsamında Manisa’nın Salihli ilçesinde daha önceki sınavlarda toplanan kalem setleri Mevlütlü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında ÖSYM tarafından yapılan sınavların ardından öğrencilerin kalem setlerinin gençlik merkezleri aracılığı ile toplandığını vurgulayan Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz, toplanan kalem setlerinin ‘Tek kullanımlık sanma, çöpe atmaya kalkma’ sloganı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.220 set dağıtıldıProje kapsamında Salihli Gençlik Merkezi gönüllülerinin daha önce gerçekleştirilen sınavlarda ÖYSM tarafından öğrencilere dağıtılan kalem setlerini topladığını belirten Ayaz “Bu kalem setleri de israfın önlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Salihli’de ilk kez Mevlütlü İlkokulu’nda öğrencilere dağıtıldı. Gönüllü gençlerimiz, Gençlik Liderimiz Emel Bozkurt’un da yer aldığı etkinlikte 220 adet kalem setini öğrencilerimizle buluşturduk” dedi.Ayaz, Kasım ayı sonunda gerçekleştirilecek olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonrasında da yine öğrencilerden toplayacakları setleri farklı bir okulda öğrencilere hediye edeceklerini söyledi.Ayaz, Mevlütlü İlkokulu Müdürü Şükrü Şiriner ile bu tür projeler de aktif olarak yer alan öğretmen Volkan Kaz’a teşekkür etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Genç dönüşüm’ projesi kapsamında Manisa’nın Salihli ilçesinde daha önceki sınavlarda toplanan kalem setleri Mevlütlü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı...
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Genç dönüşüm’ projesi kapsamında Manisa’nın Salihli ilçesinde daha önceki sınavlarda toplanan kalem setleri Mevlütlü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında ÖSYM tarafından yapılan sınavların ardından öğrencilerin kalem setlerinin gençlik merkezleri aracılığı ile toplandığını vurgulayan Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz, toplanan kalem setlerinin ‘Tek kullanımlık sanma, çöpe atmaya kalkma’ sloganı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.
220 set dağıtıldı
Proje kapsamında Salihli Gençlik Merkezi gönüllülerinin daha önce gerçekleştirilen sınavlarda ÖYSM tarafından öğrencilere dağıtılan kalem setlerini topladığını belirten Ayaz “Bu kalem setleri de israfın önlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Salihli’de ilk kez Mevlütlü İlkokulu’nda öğrencilere dağıtıldı. Gönüllü gençlerimiz, Gençlik Liderimiz Emel Bozkurt’un da yer aldığı etkinlikte 220 adet kalem setini öğrencilerimizle buluşturduk” dedi.
Ayaz, Kasım ayı sonunda gerçekleştirilecek olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonrasında da yine öğrencilerden toplayacakları setleri farklı bir okulda öğrencilere hediye edeceklerini söyledi.
Ayaz, Mevlütlü İlkokulu Müdürü Şükrü Şiriner ile bu tür projeler de aktif olarak yer alan öğretmen Volkan Kaz’a teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.