Genç Memur-Sen’den konferans

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 16:51, Güncelleme: 19.11.2016 - 16:51
 

Genç Memur-Sen’den konferans

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur-Sen Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Andolsun ki! Emperyalizm ve Siyonizmin Küresel Kuşatmasına Köle Olmayacağız" konulu konferansa katıldı.Genç Memur-Sen Genel Başkanı...
Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur-Sen Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Andolsun ki! Emperyalizm ve Siyonizmin Küresel Kuşatmasına Köle Olmayacağız" konulu konferansa katıldı.Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Manisa’da Genç Memur-Sen Teşkilat programından sonra Memur Sen İl Divan Kurulu ve sonrasında ise "Andolsun ki! Emperyalizm ve Siyonizmin Küresel Kuşatmasına Köle Olmayacağız" konferans dizisinde gençlerle bir araya geldi. Manisa Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Manisa Ahmetli Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı ve Memur Sen’e bağlı iş kolları başkanlarının katıldı.Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, konfrans dizisi kapsamında yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bugünkü dünyanın küresel kuruluşları olan BM, Dünya Bankası, IMF, AB, NATO gibi teşkilatların hepsi, insanlığın ifsadı için çalışmaktadır. Bunların yerine, hakkı ve hakkaniyeti üstün tutan, ifsada değil ıslaha çalışan kuruluşlar ikame edilmedikçe dünya huzur bulamaz. Peki hakkı ve hakkaniyeti üstün tutacak, insanlığın ifsadına değil ıslahı için çalışacak sistemi ve kurumları kimler kuracak? Nasıl kurulacak? Sağımıza ve solumuza bakmamıza gerek yok. Bu soruların muhatabı biziz. Yeni bir dünya sistemini biz kuracağız. Dünyanın bu çarpık sistemine meydan okuyan dünya beşten büyüktür diyen irade kuracak. Bunu için de bu gücün gayelerini, metotlarını, nasıl çalıştığını bilmek ve anlamak gerekiyor"Bugünü anlamanın yolunun tarihi anlamaktan geçtiğine dikkat çeken Beyhan, “Dostlar, Bugün ki olayları bilmek için, olup bitenleri anlamak için, mutlaka tarihimizi bilmek zorundayız. Siyasal tarihimizi, milli tarihimizi, medeniyetimizi, ecdadımızı, derdimizi ve davamızı bilmemiz lazım. Çünkü biz Yahya Kemal’in ifadesiyle ‘ne harabiyim, ne harabatiyim. Kökü mazide olan âtiyim’ işte mesele budur. Yoksa nostalji yapıp, bir hatıratı canlandırmak derdinde olmamalıyız. Adeta iz olmak, yol olmak, yol yoksa yol açmak için yüreklerimizi birleştiren gençler olmalıyız. Bunu yaparken hikmetin, erdemin, faziletin arayışında olmalıyız” dedi.Siyonizm ve emperyalizmin amaçlarının iyi bilinmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Beyhan, "Eğer Siyonizm ve Emperyalizmin dünya sathında, özellikle İslam coğrafyasında ve Müslümanlara reva gördüğü zulmü bilmezseniz, bunların dünya sistemlerini hedeflerini ve amaçlarını bilmezseniz, Son zamanlarda Türkiye’deki gelişen hadiseleri okuyamazsınız. Perdenin arkasındaki senaristleri bilmezseniz senaryoyu okuyamazsınız. Kimlerin filimde oynadığı önemli olduğu kadar kimlerin oynattığı da önemlidir" diye konuştu.Beyhan’a programın sonunda Manisa Memur-Sen Başkanı Mustafa İrğat tarafından plaket takdimi yapıldı.
Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur-Sen Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Andolsun ki! Emperyalizm ve Siyonizmin Küresel Kuşatmasına Köle Olmayacağız" konulu konferansa katıldı.Genç Memur-Sen Genel Başkanı...
Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur-Sen Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Andolsun ki! Emperyalizm ve Siyonizmin Küresel Kuşatmasına Köle Olmayacağız" konulu konferansa katıldı.
Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Manisa’da Genç Memur-Sen Teşkilat programından sonra Memur Sen İl Divan Kurulu ve sonrasında ise "Andolsun ki! Emperyalizm ve Siyonizmin Küresel Kuşatmasına Köle Olmayacağız" konferans dizisinde gençlerle bir araya geldi. Manisa Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Manisa Ahmetli Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı ve Memur Sen’e bağlı iş kolları başkanlarının katıldı.
Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, konfrans dizisi kapsamında yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bugünkü dünyanın küresel kuruluşları olan BM, Dünya Bankası, IMF, AB, NATO gibi teşkilatların hepsi, insanlığın ifsadı için çalışmaktadır. Bunların yerine, hakkı ve hakkaniyeti üstün tutan, ifsada değil ıslaha çalışan kuruluşlar ikame edilmedikçe dünya huzur bulamaz. Peki hakkı ve hakkaniyeti üstün tutacak, insanlığın ifsadına değil ıslahı için çalışacak sistemi ve kurumları kimler kuracak? Nasıl kurulacak? Sağımıza ve solumuza bakmamıza gerek yok. Bu soruların muhatabı biziz. Yeni bir dünya sistemini biz kuracağız. Dünyanın bu çarpık sistemine meydan okuyan dünya beşten büyüktür diyen irade kuracak. Bunu için de bu gücün gayelerini, metotlarını, nasıl çalıştığını bilmek ve anlamak gerekiyor"
Bugünü anlamanın yolunun tarihi anlamaktan geçtiğine dikkat çeken Beyhan, “Dostlar, Bugün ki olayları bilmek için, olup bitenleri anlamak için, mutlaka tarihimizi bilmek zorundayız. Siyasal tarihimizi, milli tarihimizi, medeniyetimizi, ecdadımızı, derdimizi ve davamızı bilmemiz lazım. Çünkü biz Yahya Kemal’in ifadesiyle ‘ne harabiyim, ne harabatiyim. Kökü mazide olan âtiyim’ işte mesele budur. Yoksa nostalji yapıp, bir hatıratı canlandırmak derdinde olmamalıyız. Adeta iz olmak, yol olmak, yol yoksa yol açmak için yüreklerimizi birleştiren gençler olmalıyız. Bunu yaparken hikmetin, erdemin, faziletin arayışında olmalıyız” dedi.
Siyonizm ve emperyalizmin amaçlarının iyi bilinmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Beyhan, "Eğer Siyonizm ve Emperyalizmin dünya sathında, özellikle İslam coğrafyasında ve Müslümanlara reva gördüğü zulmü bilmezseniz, bunların dünya sistemlerini hedeflerini ve amaçlarını bilmezseniz, Son zamanlarda Türkiye’deki gelişen hadiseleri okuyamazsınız. Perdenin arkasındaki senaristleri bilmezseniz senaryoyu okuyamazsınız. Kimlerin filimde oynadığı önemli olduğu kadar kimlerin oynattığı da önemlidir" diye konuştu.
Beyhan’a programın sonunda Manisa Memur-Sen Başkanı Mustafa İrğat tarafından plaket takdimi yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.