Genç MÜSİAD’dan Yusuf Enli’ye tam destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 16:24, Güncelleme: 01.02.2018 - 16:24
 

Genç MÜSİAD’dan Yusuf Enli’ye tam destek

Genç Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği Manisa Başkanı Faruk Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi ziyaret ederek önümüzdeki ay yapılacak olan oda seçimlerinde tam destek...
Genç Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği Manisa Başkanı Faruk Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi ziyaret ederek önümüzdeki ay yapılacak olan oda seçimlerinde tam destek verdi.Güncel ve sosyal konularda Manisa’da gerçekleşen çalışmaları yakından takip eden Genç MÜSİAD’lı iş adamları 26 yıldır görevinin başında olan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi ziyaret etti. Dernek Başkanı Faruk Erdoğan, kısa bir süre sonra yapılacak olan kongrede Yusuf Enli’nin tekrar güven tazeleyeceğine olan inançlarını belirterek, Yusuf Enli gibi kendini Manisa’ya adayan isimlere her zaman ihtiyaç duyulduğunu da ifade etti.Manisa’nın büyük şehir olmasıyla gerçekleşen ulaşım ve denetim anlamındaki çalışmalarıyla bir ilke imza attığını belirten yönetim kurulu üyeleri ise bu konuda Manisa için yaptığı çalışma için Enli’ye teşekkür etti. Güncel dönemde gelişen ve farklılaşan Türkiye ekonomisinde ulaşımın ve taşımacılığın öneminden de bahsedilen görüşmede, Manisa için fikir alışverişinde bulunuldu.Genç iş adamlarının Manisa’da yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve yeni Türkiye ve Manisa’nın onlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Enli ise gençleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kendileriyle ortak projeler geliştirerek Manisa’ya hizmet etmek için devam edeceklerini ve mart ayında yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olduğunu ve görevinin başında olacağını belirten Yusuf Enli tecrübe ve genç fikirlerin bir araya gelmesiyle daha sağlam temeller atılacağını vurguladı.Kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Genç MÜSİAD Başkanı Faruk Erdoğan verimli geçen ziyaretin Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek Yusuf Enli’ye mart ayında yapılacak genel kurulunda başarılar diledi. Erdoğan, sözlerini Yusuf Enli’yi tekrar görevinin başında görmek istediklerini belirterek tamamladı.
Genç Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği Manisa Başkanı Faruk Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi ziyaret ederek önümüzdeki ay yapılacak olan oda seçimlerinde tam destek...

Genç Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği Manisa Başkanı Faruk Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi ziyaret ederek önümüzdeki ay yapılacak olan oda seçimlerinde tam destek verdi.

Güncel ve sosyal konularda Manisa’da gerçekleşen çalışmaları yakından takip eden Genç MÜSİAD’lı iş adamları 26 yıldır görevinin başında olan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi ziyaret etti. Dernek Başkanı Faruk Erdoğan, kısa bir süre sonra yapılacak olan kongrede Yusuf Enli’nin tekrar güven tazeleyeceğine olan inançlarını belirterek, Yusuf Enli gibi kendini Manisa’ya adayan isimlere her zaman ihtiyaç duyulduğunu da ifade etti.

Manisa’nın büyük şehir olmasıyla gerçekleşen ulaşım ve denetim anlamındaki çalışmalarıyla bir ilke imza attığını belirten yönetim kurulu üyeleri ise bu konuda Manisa için yaptığı çalışma için Enli’ye teşekkür etti. Güncel dönemde gelişen ve farklılaşan Türkiye ekonomisinde ulaşımın ve taşımacılığın öneminden de bahsedilen görüşmede, Manisa için fikir alışverişinde bulunuldu.

Genç iş adamlarının Manisa’da yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve yeni Türkiye ve Manisa’nın onlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Enli ise gençleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kendileriyle ortak projeler geliştirerek Manisa’ya hizmet etmek için devam edeceklerini ve mart ayında yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olduğunu ve görevinin başında olacağını belirten Yusuf Enli tecrübe ve genç fikirlerin bir araya gelmesiyle daha sağlam temeller atılacağını vurguladı.

Kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Genç MÜSİAD Başkanı Faruk Erdoğan verimli geçen ziyaretin Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek Yusuf Enli’ye mart ayında yapılacak genel kurulunda başarılar diledi. Erdoğan, sözlerini Yusuf Enli’yi tekrar görevinin başında görmek istediklerini belirterek tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.