Gençlerden çocuklara dondurma ikramı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2017 - 18:29, Güncelleme: 12.07.2017 - 18:29
 

Gençlerden çocuklara dondurma ikramı

Genç MÜSİAD Manisa üyeleri, ’Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Laleli Mesir Camiinde Kur’an-ı Kerim Kursuna katılan 200 çocuğa dondurma ikramında bulundu.Düzenledikleri proje hakkında açıklamalarda bulunan Genç...
Genç MÜSİAD Manisa üyeleri, ’Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Laleli Mesir Camiinde Kur’an-ı Kerim Kursuna katılan 200 çocuğa dondurma ikramında bulundu.Düzenledikleri proje hakkında açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Manisa Başkanı Faruk Erdoğan, “Kur’an kursuna gelerek değerler eğitimi ve Kur’an-ı Kerim dersi gören küçük kardeşlerimizin bu sıcak yaz günlerinde bir nebze serinlemelerine vesile olduk. Onların gönlünü hoş tutarak kalplerini bu kutsal mekanlara ısındırmak gayesiyle zaman zaman camilerimizde eğitim gören kardeşlerimize bu programlar vesilesiyle ikramlarda bulunacağız. Bizler sadece Manisa’da değil ülkemizin birçok ilinde ’Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında camilerimizdeki kardeşlerimizi ziyaret ederek ikramlarda bulunuyor onları sevindiriyoruz” dedi.
Genç MÜSİAD Manisa üyeleri, ’Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Laleli Mesir Camiinde Kur’an-ı Kerim Kursuna katılan 200 çocuğa dondurma ikramında bulundu.Düzenledikleri proje hakkında açıklamalarda bulunan Genç...

Genç MÜSİAD Manisa üyeleri, ’Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Laleli Mesir Camiinde Kur’an-ı Kerim Kursuna katılan 200 çocuğa dondurma ikramında bulundu.

Düzenledikleri proje hakkında açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Manisa Başkanı Faruk Erdoğan, “Kur’an kursuna gelerek değerler eğitimi ve Kur’an-ı Kerim dersi gören küçük kardeşlerimizin bu sıcak yaz günlerinde bir nebze serinlemelerine vesile olduk. Onların gönlünü hoş tutarak kalplerini bu kutsal mekanlara ısındırmak gayesiyle zaman zaman camilerimizde eğitim gören kardeşlerimize bu programlar vesilesiyle ikramlarda bulunacağız. Bizler sadece Manisa’da değil ülkemizin birçok ilinde ’Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında camilerimizdeki kardeşlerimizi ziyaret ederek ikramlarda bulunuyor onları sevindiriyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.