Gençlere yol gösteriyorlar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 11:11, Güncelleme: 26.07.2019 - 11:11
 

Gençlere yol gösteriyorlar

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Üniversite Tercihlerinde Gençlere Yol Göstermek İçin Belediye Tarafından Kurulan Tercih Merkezini Ziyaret Etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, üniversite tercihlerinde gençlere yol göstermek için belediye tarafından kurulan tercih merkezini ziyaret etti. Turgutlu Belediyesi tarafından Eski Belediye Hizmet Binası Etkinlik Salonu’nda 23 Temmuz’da açılan üniversite tercih merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 23 Temmuz Salı günü faaliyete başlayan ve şuana kadar yaklaşık 200 öğrencinin tercihlerinde yardımcı olan Turgutlu Belediyesi Tercih Merkezi, tercihlerin son bulacağı 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek. Turgutlu’da böyle bir hizmetin ilk kez yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren aile ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Üniversite tercihleri gençlerimizin geleceğine yön veren en önemli karar anlarından bir tanesi. Bu anlamda biz de hizmete açtığımız tercih merkezini ziyaret ettik. 29 Temmuz tarihine kadar açık olacak tercih merkezine gençlerimiz gelerek hem tercihlerini yapabilir hem de danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilir. Üniversite tercihi yapacak gençlerimiz tercihlerini son güne bırakmasın. Bir an önce sistemde yoğunluk oluşmadan tercihlerini yapsınlar.” şeklinde konuştu.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Üniversite Tercihlerinde Gençlere Yol Göstermek İçin Belediye Tarafından Kurulan Tercih Merkezini Ziyaret Etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, üniversite tercihlerinde gençlere yol göstermek için belediye tarafından kurulan tercih merkezini ziyaret etti.

Turgutlu Belediyesi tarafından Eski Belediye Hizmet Binası Etkinlik Salonu’nda 23 Temmuz’da açılan üniversite tercih merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 23 Temmuz Salı günü faaliyete başlayan ve şuana kadar yaklaşık 200 öğrencinin tercihlerinde yardımcı olan Turgutlu Belediyesi Tercih Merkezi, tercihlerin son bulacağı 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Turgutlu’da böyle bir hizmetin ilk kez yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren aile ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Üniversite tercihleri gençlerimizin geleceğine yön veren en önemli karar anlarından bir tanesi. Bu anlamda biz de hizmete açtığımız tercih merkezini ziyaret ettik. 29 Temmuz tarihine kadar açık olacak tercih merkezine gençlerimiz gelerek hem tercihlerini yapabilir hem de danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilir. Üniversite tercihi yapacak gençlerimiz tercihlerini son güne bırakmasın. Bir an önce sistemde yoğunluk oluşmadan tercihlerini yapsınlar.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.