Genç’ten Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 17:09, Güncelleme: 07.11.2016 - 17:09
 

Genç’ten Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne ziyarette bulundu. Genç’e ziyaretlerinde, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Kuzu Koç ve yetkililer de eşlik etti. Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde çalışan personellerle tek tek tokalaşan ve sohbet eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, barınakta yer alan tüm bölümleri inceledi.Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Genç, personellere, “Büyükşehir Belediyesi olarak tek amacımız var o da çalışmak. Bizlerin görevi görevimizi benimseyerek ve tüm dikkatimizi işimize vererek çalışmaktır” diye konuştu.Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, barınakta çalışan personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne ziyarette bulundu. Genç’e ziyaretlerinde, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Kuzu Koç ve yetkililer de eşlik etti. Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde çalışan personellerle tek tek tokalaşan ve sohbet eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, barınakta yer alan tüm bölümleri inceledi.
Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Genç, personellere, “Büyükşehir Belediyesi olarak tek amacımız var o da çalışmak. Bizlerin görevi görevimizi benimseyerek ve tüm dikkatimizi işimize vererek çalışmaktır” diye konuştu.
Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, barınakta çalışan personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.