Genel Müdür Coşkun, Yarhasanlar ek hizmet binasını inceledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2017 - 14:07, Güncelleme: 27.07.2017 - 14:07
 

Genel Müdür Coşkun, Yarhasanlar ek hizmet binasını inceledi

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yarhasanlar Ek Hizmet Binası’nda yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Hizmet binamız kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.Manisa Büyükşehir Belediyesi...
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yarhasanlar Ek Hizmet Binası’nda yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Hizmet binamız kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesi Yarhasanlar Mahallesi’nde tadilatı yapılan ek hizmet binasını inceledi. Genel Müdür Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MASKİ Akhisar 1. Bölge Şube Müdürü Fatih Tuncer ve yüklenici firma sahibi Hasan Şentepeli eşlik etti.Manisa’nın simge binalarından biri konumunda bulunan ek hizmet binası modern bir görünüme kavuştu. Binada; dış cephe, içyapı bölgeleri ve dinlenme alanları yenilendi. Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için de elektrik tesisatı döşenerek güç artırımına gidildi. Hizmet binasının tüm internet altyapısı da Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapıldı.MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, modern bir şekilde yeniden dizayn edilen Yarhasanlar Ek Hizmet Binası’nın Manisa’nın yüz akı olduğunu söyledi. Genel Müdür Coşkun, “Hemşerilerimize daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için Yarhasanlar’daki Ek Hizmet Binamızı baştan aşağıya yeniledik. Hizmet binamız, son derece modern bir yapıya kavuştu. Kısa süre içerisinde ilgili birimlerimiz ek hizmet binamıza taşınmaya başlayacak. Sürekli gelişim ve ilerleme için attığımız adımlarla Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent konumuna getirmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yarhasanlar Ek Hizmet Binası’nda yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Hizmet binamız kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.Manisa Büyükşehir Belediyesi...

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yarhasanlar Ek Hizmet Binası’nda yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Hizmet binamız kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesi Yarhasanlar Mahallesi’nde tadilatı yapılan ek hizmet binasını inceledi. Genel Müdür Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MASKİ Akhisar 1. Bölge Şube Müdürü Fatih Tuncer ve yüklenici firma sahibi Hasan Şentepeli eşlik etti.

Manisa’nın simge binalarından biri konumunda bulunan ek hizmet binası modern bir görünüme kavuştu. Binada; dış cephe, içyapı bölgeleri ve dinlenme alanları yenilendi. Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için de elektrik tesisatı döşenerek güç artırımına gidildi. Hizmet binasının tüm internet altyapısı da Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapıldı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, modern bir şekilde yeniden dizayn edilen Yarhasanlar Ek Hizmet Binası’nın Manisa’nın yüz akı olduğunu söyledi. Genel Müdür Coşkun, “Hemşerilerimize daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için Yarhasanlar’daki Ek Hizmet Binamızı baştan aşağıya yeniledik. Hizmet binamız, son derece modern bir yapıya kavuştu. Kısa süre içerisinde ilgili birimlerimiz ek hizmet binamıza taşınmaya başlayacak. Sürekli gelişim ve ilerleme için attığımız adımlarla Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent konumuna getirmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.