Genel Sekreter Yardımcısı Genç’e hayırlı olsun ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 12:46, Güncelleme: 02.12.2016 - 12:46
 

Genel Sekreter Yardımcısı Genç’e hayırlı olsun ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı Görevine Başlayan Mustafa Genç Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy Ve Şube Müdürlerini Makamında Ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan Mustafa Genç Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve şube müdürlerini makamında ağırladı.Geçtiğimiz haftalarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan Mustafa Genç’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve şube müdürleri Mustafa Genç’i ziyaret ederek tebrik etti. Konuklar, Manisa Şube Başkanlığı yapan, ardından Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve son olarak da Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan Mustafa Genç’e başarı temennilerini iletti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı Görevine Başlayan Mustafa Genç Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy Ve Şube Müdürlerini Makamında Ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan Mustafa Genç Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve şube müdürlerini makamında ağırladı.
Geçtiğimiz haftalarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan Mustafa Genç’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve şube müdürleri Mustafa Genç’i ziyaret ederek tebrik etti. Konuklar, Manisa Şube Başkanlığı yapan, ardından Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve son olarak da Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başlayan Mustafa Genç’e başarı temennilerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.