Geriter’den Kula’ya çıkartma

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2018 - 17:47, Güncelleme: 10.04.2018 - 17:47
 

Geriter’den Kula’ya çıkartma

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter Kula’daki sivil toplum kuruluş Başkanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, geçtiğimiz günlerde tamamlanan...
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter Kula’daki sivil toplum kuruluş Başkanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, geçtiğimiz günlerde tamamlanan esnaf odalarının olağan genel kongreleri sonucu güven tazeleyen ve yeni göreve gelen başkanlar ile Kula Sofrasında öğle yemeğinde bir araya geldi.Yapılan kongrelerden sonra güven tazeleyen başkanlarla önceki dönemlerde yapılan başarılı çalışmaların devam ettirilmesi konusundaki projelerin sürdüğünü ifade eden Geriter, göreve yeni seçilen başkanlarla da yapılacak olan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bugüne kadar Kula’daki başkanlar ile ortaklaşa yaptıkları çalışmalarda, üyeleri için hep başarılı sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Geriter, "Birlik olarak ilçelerde yaptığımız çalışmalarda en çok başarıyı sağladığımız ilçelerden birisi Kula’dır. Sivil toplum kuruluş başkanlarımız ile üyelerimiz için nasıl güzel sonuç elde edebileceksek onun için çalışmaya gayret ettik. Bugüne kadar aldığımız başarılı sonuçların ardından şimdiki mevcut başkanlarımız ile gerçekleştireceğimiz çalışmalarla da, üyelerimizin menfaatine projelerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullanarak STK başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.Kulalı sivil toplum kuruluşları adına konuşan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan hizmetlerin daha da artarak devam edeceğini belirtti.Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Kula Sofrasında düzenlediği yemeğe Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Kula Dokumacılar Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş ve yönetimleri katıldı.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter Kula’daki sivil toplum kuruluş Başkanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, geçtiğimiz günlerde tamamlanan...

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter Kula’daki sivil toplum kuruluş Başkanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, geçtiğimiz günlerde tamamlanan esnaf odalarının olağan genel kongreleri sonucu güven tazeleyen ve yeni göreve gelen başkanlar ile Kula Sofrasında öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yapılan kongrelerden sonra güven tazeleyen başkanlarla önceki dönemlerde yapılan başarılı çalışmaların devam ettirilmesi konusundaki projelerin sürdüğünü ifade eden Geriter, göreve yeni seçilen başkanlarla da yapılacak olan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bugüne kadar Kula’daki başkanlar ile ortaklaşa yaptıkları çalışmalarda, üyeleri için hep başarılı sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Geriter, "Birlik olarak ilçelerde yaptığımız çalışmalarda en çok başarıyı sağladığımız ilçelerden birisi Kula’dır. Sivil toplum kuruluş başkanlarımız ile üyelerimiz için nasıl güzel sonuç elde edebileceksek onun için çalışmaya gayret ettik. Bugüne kadar aldığımız başarılı sonuçların ardından şimdiki mevcut başkanlarımız ile gerçekleştireceğimiz çalışmalarla da, üyelerimizin menfaatine projelerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullanarak STK başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Kulalı sivil toplum kuruluşları adına konuşan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan hizmetlerin daha da artarak devam edeceğini belirtti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Kula Sofrasında düzenlediği yemeğe Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Kula Dokumacılar Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş ve yönetimleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.