Gölmarmaralı minikler Kadınlar Günü’nü kutladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2017 - 10:15, Güncelleme: 07.03.2017 - 10:15
 

Gölmarmaralı minikler Kadınlar Günü’nü kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde satranç kursu gören öğrenciler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde satranç kursu gören öğrenciler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde satranç kursu gören çocuklar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Merkez Sorumlusu Reyhan Balaban ve öğretmenleri ile Kadınlar Günü’nü kutlayan öğrenciler, ‘Kadın Arkadaştır’, ‘Kadınlar Kanatsız Meleklerimizdir’, Kadın Annedir’, ‘Kadın Bize Hayat Verendir’, ‘Kadın Fedakardır’, yazılı pankartlar hazırladı. Öğrenciler ile belirli gün ve haftaların önemini hatırlatmak ve unutturmamak için etkinlikler düzenlediklerini belirten Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Reyhan Balaban, kültürel ve sosyal etkinliklerin çocuklara büyük fayda sağladığını belirterek, kendilerine ve çocuklara böylesi önemli bir fırsatı tanıdığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde satranç kursu gören öğrenciler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde satranç kursu gören öğrenciler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde satranç kursu gören çocuklar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Merkez Sorumlusu Reyhan Balaban ve öğretmenleri ile Kadınlar Günü’nü kutlayan öğrenciler, ‘Kadın Arkadaştır’, ‘Kadınlar Kanatsız Meleklerimizdir’, Kadın Annedir’, ‘Kadın Bize Hayat Verendir’, ‘Kadın Fedakardır’, yazılı pankartlar hazırladı. Öğrenciler ile belirli gün ve haftaların önemini hatırlatmak ve unutturmamak için etkinlikler düzenlediklerini belirten Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Reyhan Balaban, kültürel ve sosyal etkinliklerin çocuklara büyük fayda sağladığını belirterek, kendilerine ve çocuklara böylesi önemli bir fırsatı tanıdığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.