Gördes yollarında hummalı çalışma

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2017 - 17:10, Güncelleme: 10.07.2017 - 17:10
 

Gördes yollarında hummalı çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.İl...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.İl genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat bir şekilde sağlayabilmesi için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve satıh kaplamanın yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışması başlattı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, deforme olan yolda, Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmayla sorunların ortadan kaldırıldığını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde yollarda kalite ve güveni arttırmak amacıyla çalışmalar yapıldığını aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, hazırlanan programlar dahilinde asfalt çalışmaları ile yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edileceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.İl...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

İl genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat bir şekilde sağlayabilmesi için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve satıh kaplamanın yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışması başlattı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, deforme olan yolda, Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmayla sorunların ortadan kaldırıldığını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde yollarda kalite ve güveni arttırmak amacıyla çalışmalar yapıldığını aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, hazırlanan programlar dahilinde asfalt çalışmaları ile yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edileceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.