Gördes’e hizmetler devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 12:38, Güncelleme: 18.11.2016 - 12:38
 

Gördes’e hizmetler devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Maski Genel Müdürü Yaşar Coşkun İle Birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Çalişmalarini Yerinde İncelemek Üzere Gördes’e Ziyarette Bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gördes’e ziyarette bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadroları ilçelerdeki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya Gördes Koordinasyon İşleri Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Yalçınkaya ve Coşkun personelle tek tek tokalaştı. Gördes Koordinasyon İşleri Müdürü Alp Sefa Gökkaya’dan çalışmalar ve organizasyon yapısı hakkında bilgiler alan Yalçınkaya ve Coşkun, çalışmaların aksatılmaması ve vatandaşla olan bağların güçlendirilmesi talimatını verdi. İstek ve talepleri de dinleyen Yalçınkaya ve Coşkun Büyükşehir Belediyesi’nin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ziyarette, ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerde görüşüldü.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, “Daire başkanlıklarımızın yaptığı çalışmaların ışığında, ilçelerdeki analizlerimizi yapmak, çalışmaları ve iş yürütümünü yerinde incelemek amacıyla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Tespitlerimizi masaya yatırıyoruz. İlçelerde yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili de istişarelerde bulunuyoruz. 17 ilçede ayrım yapmadan en iyi şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ise “İlçelerimizi ziyaret ediyoruz. Hizmetlerimizin vatandaşımıza en iyi şekilde gitmesi için çalışıyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Maski Genel Müdürü Yaşar Coşkun İle Birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Çalişmalarini Yerinde İncelemek Üzere Gördes’e Ziyarette Bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gördes’e ziyarette bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadroları ilçelerdeki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya Gördes Koordinasyon İşleri Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Yalçınkaya ve Coşkun personelle tek tek tokalaştı. Gördes Koordinasyon İşleri Müdürü Alp Sefa Gökkaya’dan çalışmalar ve organizasyon yapısı hakkında bilgiler alan Yalçınkaya ve Coşkun, çalışmaların aksatılmaması ve vatandaşla olan bağların güçlendirilmesi talimatını verdi. İstek ve talepleri de dinleyen Yalçınkaya ve Coşkun Büyükşehir Belediyesi’nin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ziyarette, ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerde görüşüldü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, “Daire başkanlıklarımızın yaptığı çalışmaların ışığında, ilçelerdeki analizlerimizi yapmak, çalışmaları ve iş yürütümünü yerinde incelemek amacıyla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Tespitlerimizi masaya yatırıyoruz. İlçelerde yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili de istişarelerde bulunuyoruz. 17 ilçede ayrım yapmadan en iyi şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ise “İlçelerimizi ziyaret ediyoruz. Hizmetlerimizin vatandaşımıza en iyi şekilde gitmesi için çalışıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.