Gördes’te kartpostallık sonbahar manzaraları

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2019 - 12:07, Güncelleme: 25.11.2019 - 12:07
 

Gördes’te kartpostallık sonbahar manzaraları

Manisa’nın Ormanlarla Kaplı Olan Gördes İlçesinde, Sonbahar Renkleri Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu. Gördesli Fotoğraf Tutkunu Manisa Fotoğraf Derneği Kurucu Üyesi İsmail Aybey, Gördes’te Sonbaharı Fotoğrafladı.
Manisa’nın ormanlarla kaplı olan Gördes ilçesinde, sonbahar renkleri kartpostallık görüntüler oluşturdu. Gördesli fotoğraf tutkunu Manisa Fotoğraf Derneği kurucu üyesi İsmail Aybey, Gördes’te sonbaharı fotoğrafladı. Manisa’nın 110 kilometre mesafesinde yer alan Gördes ilçesinde, sonbaharın renkleri kartpostallık manzaralar ortaya çıkardı. Sararan yaprakların ağaçlardan yerlere dökülmesi, fotoğraf severlerin tutkusu haline geldi. Gördesli fotoğraf tutkunu Manisa Fotoğraf Derneği kurucu üyesi İsmail Aybey, Gördes’te sonbaharı fotoğraflarken şunları söyledi: “Sonbahar, biz fotoğraf tutkunları için adeta bir malzeme kaynağı. Ormanlarla kaplı Gördes ilçemizde de sarının, turuncunun, kırmızının her tonunu fotoğraflamak çok güzel. Bu mevsimde tabiat tam bir renk cümbüşü. Her çektiğimiz fotoğraf adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.”
Manisa’nın Ormanlarla Kaplı Olan Gördes İlçesinde, Sonbahar Renkleri Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu. Gördesli Fotoğraf Tutkunu Manisa Fotoğraf Derneği Kurucu Üyesi İsmail Aybey, Gördes’te Sonbaharı Fotoğrafladı.

Manisa’nın ormanlarla kaplı olan Gördes ilçesinde, sonbahar renkleri kartpostallık görüntüler oluşturdu. Gördesli fotoğraf tutkunu Manisa Fotoğraf Derneği kurucu üyesi İsmail Aybey, Gördes’te sonbaharı fotoğrafladı.

Manisa’nın 110 kilometre mesafesinde yer alan Gördes ilçesinde, sonbaharın renkleri kartpostallık manzaralar ortaya çıkardı. Sararan yaprakların ağaçlardan yerlere dökülmesi, fotoğraf severlerin tutkusu haline geldi. Gördesli fotoğraf tutkunu Manisa Fotoğraf Derneği kurucu üyesi İsmail Aybey, Gördes’te sonbaharı fotoğraflarken şunları söyledi: “Sonbahar, biz fotoğraf tutkunları için adeta bir malzeme kaynağı. Ormanlarla kaplı Gördes ilçemizde de sarının, turuncunun, kırmızının her tonunu fotoğraflamak çok güzel. Bu mevsimde tabiat tam bir renk cümbüşü. Her çektiğimiz fotoğraf adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.