Gördes’te Vefa Sosyal Destek Grubu hizmete başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2020 - 11:28, Güncelleme: 26.03.2020 - 11:28
 

Gördes’te Vefa Sosyal Destek Grubu hizmete başladı

MANİSA'NIN GÖRDES İLÇESİNDE İKAMETLERİNDEN AYRILMALARINA YASAKLAMA GETİRİLEN VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU TARAFINDAN GİDERİLMEYE BAŞLADI.
Manisa’nın Gördes ilçesinde ikametlerinden ayrılmalarına yasaklama getirilen vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından giderilmeye başladı. Manisa’nın Gördes ilçesinde korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ihtiyaçları Gördes Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından giderilmeye başlandı. İlçeye bağlı 64 mahallede başlatılan uygulamanın virüsün etkisi bitene kadar devam edileceği bildirildi.
MANİSA'NIN GÖRDES İLÇESİNDE İKAMETLERİNDEN AYRILMALARINA YASAKLAMA GETİRİLEN VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU TARAFINDAN GİDERİLMEYE BAŞLADI.

Manisa’nın Gördes ilçesinde ikametlerinden ayrılmalarına yasaklama getirilen vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından giderilmeye başladı.

Manisa’nın Gördes ilçesinde korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ihtiyaçları Gördes Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından giderilmeye başlandı.

İlçeye bağlı 64 mahallede başlatılan uygulamanın virüsün etkisi bitene kadar devam edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.