Güzelyurt pazar yeri hızla yükseliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2018 - 15:00, Güncelleme: 27.08.2018 - 15:00
 

Güzelyurt pazar yeri hızla yükseliyor

Yunusemre Belediyesi tarafından inşasına başlanan Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisi olacak olan Güzelyurt Kapalı Pazaryerinde çalışmalar hızla devam ediyor.Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt’ta hayata geçirdiği...
Yunusemre Belediyesi tarafından inşasına başlanan Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisi olacak olan Güzelyurt Kapalı Pazaryerinde çalışmalar hızla devam ediyor.Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt’ta hayata geçirdiği pazar yeri projesinde çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürüyor. Projeyi Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak ve Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı ile beraber yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi Manisalı pazarcı esnafının büyük bir sorununu ortadan kaldıracak projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Manisa’ya Türkiye’nin en modern pazar yerlerinden birisini kazandırıyoruz. Bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2019 yılının ilk aylarında pazar yerimizi hizmete açmayı planlıyoruz. Kapalı ve açık otoparkın yer aldığı pazar yerinde; yaklaşık 500 esnafın satış yapabileceği, mescit, tuvaletler, bebek bakım ve dinlenme odaları, kafeteryaları, işyerleri, gençlik merkezi ve konferans salonları buluyor” dedi.
Yunusemre Belediyesi tarafından inşasına başlanan Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisi olacak olan Güzelyurt Kapalı Pazaryerinde çalışmalar hızla devam ediyor.Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt’ta hayata geçirdiği...

Yunusemre Belediyesi tarafından inşasına başlanan Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisi olacak olan Güzelyurt Kapalı Pazaryerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt’ta hayata geçirdiği pazar yeri projesinde çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürüyor. Projeyi Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak ve Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı ile beraber yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi Manisalı pazarcı esnafının büyük bir sorununu ortadan kaldıracak projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Manisa’ya Türkiye’nin en modern pazar yerlerinden birisini kazandırıyoruz. Bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2019 yılının ilk aylarında pazar yerimizi hizmete açmayı planlıyoruz. Kapalı ve açık otoparkın yer aldığı pazar yerinde; yaklaşık 500 esnafın satış yapabileceği, mescit, tuvaletler, bebek bakım ve dinlenme odaları, kafeteryaları, işyerleri, gençlik merkezi ve konferans salonları buluyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.