Güzelyurt pazar yerinde çalışmalar sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2018 - 14:52, Güncelleme: 14.09.2018 - 14:52
 

Güzelyurt pazar yerinde çalışmalar sürüyor

Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisini Manisa’da hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Pazar Yeri’nde çalışmalarını sürdürüyor.Türkiye’nin örnek projelerinden birini daha hayata geçiren Manisa’ya...
Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisini Manisa’da hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Pazar Yeri’nde çalışmalarını sürdürüyor.Türkiye’nin örnek projelerinden birini daha hayata geçiren Manisa’ya modern ve kapalı Pazar yeri kazandırıyor. Yapımına devam edilen projede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yeni yılda tamamlanması öngörülen projenin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mayıs ayında Güzelyurt’ta temelini attığımız projemizde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2019 yılının ilk aylarında pazar yerimizi hizmete açmayı planlıyoruz. Kapalı ve açık otoparkın yer aldığı pazar yerinde; yaklaşık 500 esnafın satış yapabileceği, mescid, tuvaletler, bebek bakım ve dinlenme odaları, kafeteryaları, işyerleri, gençlik merkezi ve konferans salonları buluyor” dedi.
Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisini Manisa’da hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Pazar Yeri’nde çalışmalarını sürdürüyor.Türkiye’nin örnek projelerinden birini daha hayata geçiren Manisa’ya...

Türkiye’nin en güzel ve modern kapalı pazar yerlerinden birisini Manisa’da hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Pazar Yeri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin örnek projelerinden birini daha hayata geçiren Manisa’ya modern ve kapalı Pazar yeri kazandırıyor. Yapımına devam edilen projede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yeni yılda tamamlanması öngörülen projenin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mayıs ayında Güzelyurt’ta temelini attığımız projemizde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2019 yılının ilk aylarında pazar yerimizi hizmete açmayı planlıyoruz. Kapalı ve açık otoparkın yer aldığı pazar yerinde; yaklaşık 500 esnafın satış yapabileceği, mescid, tuvaletler, bebek bakım ve dinlenme odaları, kafeteryaları, işyerleri, gençlik merkezi ve konferans salonları buluyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.