Hacıköseli Mahallesi değişimi yaşıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2016 - 15:27, Güncelleme: 13.11.2016 - 15:27
 

Hacıköseli Mahallesi değişimi yaşıyor

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.Manisa...
Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesinin üstyapı yenileme faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışma kapsamında mahalleye yaklaşık 25 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek. Mahalleyi ziyaretinde Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da çalışmaları yerinde inceledi. Hacıköseli’de kumlama, stabilize ve ardından kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladığını aktaran Abalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli’de fark yaratan işlere imza attığını söyledi. Vatandaşlar da altyapı projesinin tamamlamasına müteakiben başlayan üstyapı çalışmalarının mahalleyi eskisine göre çok daha iyi noktaya taşıyacağını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.Manisa...
Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesinin üstyapı yenileme faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışma kapsamında mahalleye yaklaşık 25 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek. Mahalleyi ziyaretinde Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da çalışmaları yerinde inceledi. Hacıköseli’de kumlama, stabilize ve ardından kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladığını aktaran Abalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli’de fark yaratan işlere imza attığını söyledi. Vatandaşlar da altyapı projesinin tamamlamasına müteakiben başlayan üstyapı çalışmalarının mahalleyi eskisine göre çok daha iyi noktaya taşıyacağını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.