Hamidiye Mahallesi’nin terfi hatlarında sona gelindi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2017 - 14:18, Güncelleme: 10.08.2017 - 14:18
 

Hamidiye Mahallesi’nin terfi hatlarında sona gelindi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Soma ilçe merkezine kesintisiz içme suyu sağlamak için Hamidiye Mahallesi’nde başladığı 4 bin 300 metrelik terfi hattı çalışmasında sona...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Soma ilçe merkezine kesintisiz içme suyu sağlamak için Hamidiye Mahallesi’nde başladığı 4 bin 300 metrelik terfi hattı çalışmasında sona gelindi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanan içme suyu sıkıntılarına neşter vuran projeleri ile vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Soma ilçe merkezinde bulunan Hamidiye Mahallesi’nde 4 bin 300 metrelik terfi hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. 3 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında mahallede bulunan içme suyu deposunun da bakım onarımı yapılacak. Ek olarak iki tahliye ve bir vantuz odası imal edilecek depoda, 3 adet motopomp değiştirilecek. Hamidiye Mahalle Muhtarı Mustafa Türkmen, mahallelerinde yapılan çalışmanın birçok sıkıntıyı ortadan kaldıracağını ifade ederek, “Bu hizmet, Soma merkez ve dolayısıyla Hamidiye’de büyük bir eksikliği ortadan kaldıracak. Mevcut şebeke yetersizdi ve kaçaklar vardı. Şimdi bu sorun ortadan kalkıyor. Artık depomuza daha fazla su gelecek. Mahallemize büyük bir rahatlık verecek olan bu çalışmadan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu hizmet için teşekkür ediyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Soma ilçe merkezine kesintisiz içme suyu sağlamak için Hamidiye Mahallesi’nde başladığı 4 bin 300 metrelik terfi hattı çalışmasında sona...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Soma ilçe merkezine kesintisiz içme suyu sağlamak için Hamidiye Mahallesi’nde başladığı 4 bin 300 metrelik terfi hattı çalışmasında sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanan içme suyu sıkıntılarına neşter vuran projeleri ile vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Soma ilçe merkezinde bulunan Hamidiye Mahallesi’nde 4 bin 300 metrelik terfi hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. 3 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında mahallede bulunan içme suyu deposunun da bakım onarımı yapılacak. Ek olarak iki tahliye ve bir vantuz odası imal edilecek depoda, 3 adet motopomp değiştirilecek. Hamidiye Mahalle Muhtarı Mustafa Türkmen, mahallelerinde yapılan çalışmanın birçok sıkıntıyı ortadan kaldıracağını ifade ederek, “Bu hizmet, Soma merkez ve dolayısıyla Hamidiye’de büyük bir eksikliği ortadan kaldıracak. Mevcut şebeke yetersizdi ve kaçaklar vardı. Şimdi bu sorun ortadan kalkıyor. Artık depomuza daha fazla su gelecek. Mahallemize büyük bir rahatlık verecek olan bu çalışmadan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu hizmet için teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.