Hamzabeyli Mahallesi su taşkınlarından kurtuluyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2016 - 15:01, Güncelleme: 27.11.2016 - 15:01
 

Hamzabeyli Mahallesi su taşkınlarından kurtuluyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki dere temizlik çalışmasını tamamlayarak, dere kirliliğinin neden olduğu su taşkınlarının önüne geçti.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki dere temizlik çalışmasını tamamlayarak, dere kirliliğinin neden olduğu su taşkınlarının önüne geçti.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde derelerde yürüttüğü temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarıyla dereleri güvenli ve sağlıklı duruma getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 iş makinesi ile çalışma yaptığı Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki derede 3 bin metrelik temizlik çalışmasını tamamladı. MASKİ ekiplerince yapılan çalışma ile yağışlı havalarda Hamzabeyli Deresi’nde sağlıklı şekilde su akışı sağlandı. Çalışmayla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklanan haşerat oluşumu da engellenmiş oldu.MASKİ tarafından yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirten Hamzabeyli Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir, “Güzel bir çalışma oldu. Deremiz ıslah edildi. Daha önceden derede koku ve sinek oluyordu. Zaman içerisinde daha güzel olacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kontrol mühendislerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Mahallemizde altyapı çalışmamız da olacak. Mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki dere temizlik çalışmasını tamamlayarak, dere kirliliğinin neden olduğu su taşkınlarının önüne geçti.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki dere temizlik çalışmasını tamamlayarak, dere kirliliğinin neden olduğu su taşkınlarının önüne geçti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde derelerde yürüttüğü temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarıyla dereleri güvenli ve sağlıklı duruma getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 iş makinesi ile çalışma yaptığı Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki derede 3 bin metrelik temizlik çalışmasını tamamladı. MASKİ ekiplerince yapılan çalışma ile yağışlı havalarda Hamzabeyli Deresi’nde sağlıklı şekilde su akışı sağlandı. Çalışmayla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklanan haşerat oluşumu da engellenmiş oldu.
MASKİ tarafından yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirten Hamzabeyli Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir, “Güzel bir çalışma oldu. Deremiz ıslah edildi. Daha önceden derede koku ve sinek oluyordu. Zaman içerisinde daha güzel olacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kontrol mühendislerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Mahallemizde altyapı çalışmamız da olacak. Mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.