Harçlıklarıyla Ramazan yardımı yaptılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 12:40, Güncelleme: 14.06.2017 - 12:40
 

Harçlıklarıyla Ramazan yardımı yaptılar

Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler, okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni koordinatörlüğünde başlattıkları ‘Ramazan Paylaşmaktır’ projesi kapsamında, ilçedeki Suriyeli ve ihtiyaç sahibi ailelere...
Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler, okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni koordinatörlüğünde başlattıkları ‘Ramazan Paylaşmaktır’ projesi kapsamında, ilçedeki Suriyeli ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda yardımında bulundu.Öğrencilerinin büyük bir özveri ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettiğini söyleyen okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed Emin Balcı, “Hassasiyetlerine her zaman güvendiğim öğrencilerimiz ’En faziletli sadaka, malı az olanın kendisinden özveride bulunarak verdiği sadakadır.’ Hadis-i Şerifini kendilerine hedef olarak belirlemişler ve içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında harçlıklarından biriktirdikleri paralarla hazırladıkları Ramazan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak güzel bir etkinliğe vesile olmuşlardır." dedi.Böyle bir sosyal faaliyetin içinde olmanın geleceğe ne kadar emin adımlarla yüründüğünün bir işareti olduğunu ifade eden Okul Müdürü Abdullah Akkaya ise, “İhtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmak, maddi ve manevi anlamda destek olmak en hayırlı hizmetlerden bir tanesidir. Bunu öğrencilerimizin bu yaşlarda yapması inşallah gelecekte de daha çok yapacaklarının işaretidir. Gerçekleştirilen etkinlik, hem ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirecek ve onlara fayda sağlayacak, hem de değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimize öğretide bulunacaktır." şeklinde konuştu.
Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler, okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni koordinatörlüğünde başlattıkları ‘Ramazan Paylaşmaktır’ projesi kapsamında, ilçedeki Suriyeli ve ihtiyaç sahibi ailelere...

Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler, okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni koordinatörlüğünde başlattıkları ‘Ramazan Paylaşmaktır’ projesi kapsamında, ilçedeki Suriyeli ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda yardımında bulundu.

Öğrencilerinin büyük bir özveri ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettiğini söyleyen okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed Emin Balcı, “Hassasiyetlerine her zaman güvendiğim öğrencilerimiz ’En faziletli sadaka, malı az olanın kendisinden özveride bulunarak verdiği sadakadır.’ Hadis-i Şerifini kendilerine hedef olarak belirlemişler ve içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında harçlıklarından biriktirdikleri paralarla hazırladıkları Ramazan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak güzel bir etkinliğe vesile olmuşlardır." dedi.

Böyle bir sosyal faaliyetin içinde olmanın geleceğe ne kadar emin adımlarla yüründüğünün bir işareti olduğunu ifade eden Okul Müdürü Abdullah Akkaya ise, “İhtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmak, maddi ve manevi anlamda destek olmak en hayırlı hizmetlerden bir tanesidir. Bunu öğrencilerimizin bu yaşlarda yapması inşallah gelecekte de daha çok yapacaklarının işaretidir. Gerçekleştirilen etkinlik, hem ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirecek ve onlara fayda sağlayacak, hem de değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimize öğretide bulunacaktır." şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.