Hastane çalışanlarından Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri için lokma hayrı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2018 - 13:22, Güncelleme: 10.02.2018 - 13:22
 

Hastane çalışanlarından Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri için lokma hayrı

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Salihli Temsilciliği tarafından ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve şehit olan askerler için lokma hayrı yapıldı.Salihli Devlet Hastanesinde Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet...
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Salihli Temsilciliği tarafından ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve şehit olan askerler için lokma hayrı yapıldı.Salihli Devlet Hastanesinde Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası tarafından hastane bahçesinde Afrin’e yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerler için lokma hayrı yapıldı.Etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, vatan ve millet aşkıyla dolu sivil toplum kuruluşlarının olmasının kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, "Bu sivil toplum kuruluşları ülkemizin geleceği noktasında bize güven veriyor. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, 15 Temmuz şehitlerimiz dahil olmak üzere, Afrin harekatında verdiğimiz şehitlere Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.Hizmet İş Sendikası Manisa İl Başkan Yardımcısı Sedat Kaya ise, “Milli birliğimize yönelecek tehditlerin ortadan kaldırılması ve hudutlarımızın güvenliğinin güçlendirilmesi için hasıl olan bu harekat bölgesel istikrarın ve barışın son umududur. Emperyalist güçlerin ileri karakolu olarak vazifelendirilen PKK ve YPG gibi bölücü terör örgütlerinin ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı sürdürdükleri tacizleri sonlandırma tamamıyla meşru bir zemine oturtmaktır. Asil ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde bulunan şer odaklarına karşı başlatılan operasyonu ülkemizin en büyük işçi ailesi Hizmet-İş olarak gururla karşılamaktayız” şeklinde konuştu.Salihli Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Gökhan Gürsoy, Salihli İlçe Sağlık Müdürü Doktor Sezgin Güleç, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Salihli Gençlik Kolları Başkanı Fethi Söğüt, Hizmet İş Salihli Temsilcisi Ali Acer ile vatandaşlar katıldı.
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Salihli Temsilciliği tarafından ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve şehit olan askerler için lokma hayrı yapıldı.Salihli Devlet Hastanesinde Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet...

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Salihli Temsilciliği tarafından ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve şehit olan askerler için lokma hayrı yapıldı.

Salihli Devlet Hastanesinde Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası tarafından hastane bahçesinde Afrin’e yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerler için lokma hayrı yapıldı.

Etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, vatan ve millet aşkıyla dolu sivil toplum kuruluşlarının olmasının kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, "Bu sivil toplum kuruluşları ülkemizin geleceği noktasında bize güven veriyor. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, 15 Temmuz şehitlerimiz dahil olmak üzere, Afrin harekatında verdiğimiz şehitlere Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Hizmet İş Sendikası Manisa İl Başkan Yardımcısı Sedat Kaya ise, “Milli birliğimize yönelecek tehditlerin ortadan kaldırılması ve hudutlarımızın güvenliğinin güçlendirilmesi için hasıl olan bu harekat bölgesel istikrarın ve barışın son umududur. Emperyalist güçlerin ileri karakolu olarak vazifelendirilen PKK ve YPG gibi bölücü terör örgütlerinin ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı sürdürdükleri tacizleri sonlandırma tamamıyla meşru bir zemine oturtmaktır. Asil ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde bulunan şer odaklarına karşı başlatılan operasyonu ülkemizin en büyük işçi ailesi Hizmet-İş olarak gururla karşılamaktayız” şeklinde konuştu.

Salihli Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Gökhan Gürsoy, Salihli İlçe Sağlık Müdürü Doktor Sezgin Güleç, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Salihli Gençlik Kolları Başkanı Fethi Söğüt, Hizmet İş Salihli Temsilcisi Ali Acer ile vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.