Hastanede yapılan tatbikat gerçeği aratmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 16:21, Güncelleme: 24.10.2019 - 16:21
 

Hastanede yapılan tatbikat gerçeği aratmadı

Selendi Devlet Hastanesinde Gerçekleştirilen Trafik Kazası Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı.
Selendi Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen trafik kazası tatbikatı gerçeğini aratmadı. Selendi İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen trafik kazası tatbikatı gerçeği aratmazken vatandaşlar siren sesleri ile hastane etrafına adeta akın etti. İlçe Kınık mevkiinde otobüs kazasının canlandırıldığı tatbikata Selendi İlçe Devlet Hastane çalışanları katıldı. Senaryoya göre Kınık mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi ölürken biri ağır 11 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Acil servis ekipleri kırmızı, sarı ve siyah kodlara göre yaralılara müdahalede bulundu. Tatbikatta 20 lise öğrencisi yaralı ve hasta yakını olarak rol aldı. Hekimlerin ve diğer çalışanların tatbikat esnasında görevlerini başarıyla gerçekleştirdi.
Selendi Devlet Hastanesinde Gerçekleştirilen Trafik Kazası Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı.

Selendi Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen trafik kazası tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Selendi İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen trafik kazası tatbikatı gerçeği aratmazken vatandaşlar siren sesleri ile hastane etrafına adeta akın etti. İlçe Kınık mevkiinde otobüs kazasının canlandırıldığı tatbikata Selendi İlçe Devlet Hastane çalışanları katıldı.

Senaryoya göre Kınık mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi ölürken biri ağır 11 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Acil servis ekipleri kırmızı, sarı ve siyah kodlara göre yaralılara müdahalede bulundu. Tatbikatta 20 lise öğrencisi yaralı ve hasta yakını olarak rol aldı. Hekimlerin ve diğer çalışanların tatbikat esnasında görevlerini başarıyla gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.