Hayatını kaybeden oda üyeleri için mevlit okuttular

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2018 - 16:43, Güncelleme: 07.11.2018 - 16:43
 

Hayatını kaybeden oda üyeleri için mevlit okuttular

Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, hayatını kaybeden üyeleri için oda binası önünde mevlidi şerif programı düzenlendi.Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası Başkanı Mehmet...
Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, hayatını kaybeden üyeleri için oda binası önünde mevlidi şerif programı düzenlendi.Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası Başkanı Mehmet Akgül yaptığı açıklamada, “Bu mesleğe hizmet eden ve hayatını kaybeden üyelerimizi her yıl düzenlediğimiz mevlidi şerif programıyla anıyoruz. Hem de bir araya gelerek birliğimizi beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından edilen dualara hep bir ağızdan ’Amin’ denilerek katılanlara hayır yemeği dağıtıldı.Oda önünde düzenlenen programa Manisa Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akcın, Şehzadeler Müftüsü Mehmet Cesur, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak ve oda üyeleri katıldı.
Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, hayatını kaybeden üyeleri için oda binası önünde mevlidi şerif programı düzenlendi.Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası Başkanı Mehmet...

Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası, hayatını kaybeden üyeleri için oda binası önünde mevlidi şerif programı düzenlendi.

Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası Başkanı Mehmet Akgül yaptığı açıklamada, “Bu mesleğe hizmet eden ve hayatını kaybeden üyelerimizi her yıl düzenlediğimiz mevlidi şerif programıyla anıyoruz. Hem de bir araya gelerek birliğimizi beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından edilen dualara hep bir ağızdan ’Amin’ denilerek katılanlara hayır yemeği dağıtıldı.

Oda önünde düzenlenen programa Manisa Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akcın, Şehzadeler Müftüsü Mehmet Cesur, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak ve oda üyeleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.