Hem hastalar hem de yakınları hizmetten memnun

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 12:19, Güncelleme: 30.11.2016 - 12:19
 

Hem hastalar hem de yakınları hizmetten memnun

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e katıldığı tiyatro etkinliğinde annesi için evde bakım hizmeti alan Nurdan Atlı isimli vatandaş tarafından teşekkür edildi. Annesi Hilmiye Atlı’nın 1 yıldır yatalak olduğunu belirten...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e katıldığı tiyatro etkinliğinde annesi için evde bakım hizmeti alan Nurdan Atlı isimli vatandaş tarafından teşekkür edildi. Annesi Hilmiye Atlı’nın 1 yıldır yatalak olduğunu belirten Atlı, Evde Bakım Hizmetinin omuzlarındaki yükü aldığını söyledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Evde Bakım Hizmeti’ her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşıyor ve bakıma muhtaç kişilerin yardımcısı oluyor. Hemşire, Diyetisyen, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Psikolog’tan oluşan ekipleriyle vatandaşları ziyaret eden ekipler, hayır duaları ile vatandaşların evlerinden ayrılıyor. Bu kapsamda yatalak annesi Hilmiye Atlı’ya da evde bakım hizmetinin verildiğini söyleyen Nurdan Atlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e katıldığı Patron Çıldırdı isimli tiyatro oyunu öncesinde teşekkür etti.“Omuzlarımdaki yükü aldınız”Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti projesi ile omuzlarındaki yükü aldığını dile getiren Nurdan Atlı, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden o kadar memnunum ki, benim yükümün yarısını aldınız. Annem, ekipten çok memnun. Evin temizliğinden kişisel bakıma kadar her ihtiyacı ekibiniz tarafından gideriliyor” diye konuştu.“Sayenizde sosyal hayata fırsat bulabildim”Evde Bakım Hizmeti tarafından tiyatro etkinliğine davet edildiği için de oldukça mutlu olduğunu ifade eden Nurdan Atlı, “Bir yıldır annem yatalak olduğu için sürekli yanındayım. Hiçbir yere çıkamıyorum. Bizleri düşünüp böyle bir etkinliğe davet ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, evde bakım hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Ergün, “Evde bakıma ihtiyaç duyan kişiler için hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra farklı projeler de tasarlıyoruz. İnşallah, düşündüğümüz projeleri de kısa süre içerisinde hayata geçirmek bizlere nasip olur” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e katıldığı tiyatro etkinliğinde annesi için evde bakım hizmeti alan Nurdan Atlı isimli vatandaş tarafından teşekkür edildi. Annesi Hilmiye Atlı’nın 1 yıldır yatalak olduğunu belirten...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e katıldığı tiyatro etkinliğinde annesi için evde bakım hizmeti alan Nurdan Atlı isimli vatandaş tarafından teşekkür edildi. Annesi Hilmiye Atlı’nın 1 yıldır yatalak olduğunu belirten Atlı, Evde Bakım Hizmetinin omuzlarındaki yükü aldığını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Evde Bakım Hizmeti’ her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşıyor ve bakıma muhtaç kişilerin yardımcısı oluyor. Hemşire, Diyetisyen, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Psikolog’tan oluşan ekipleriyle vatandaşları ziyaret eden ekipler, hayır duaları ile vatandaşların evlerinden ayrılıyor. Bu kapsamda yatalak annesi Hilmiye Atlı’ya da evde bakım hizmetinin verildiğini söyleyen Nurdan Atlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e katıldığı Patron Çıldırdı isimli tiyatro oyunu öncesinde teşekkür etti.

“Omuzlarımdaki yükü aldınız”
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti projesi ile omuzlarındaki yükü aldığını dile getiren Nurdan Atlı, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden o kadar memnunum ki, benim yükümün yarısını aldınız. Annem, ekipten çok memnun. Evin temizliğinden kişisel bakıma kadar her ihtiyacı ekibiniz tarafından gideriliyor” diye konuştu.

“Sayenizde sosyal hayata fırsat bulabildim”
Evde Bakım Hizmeti tarafından tiyatro etkinliğine davet edildiği için de oldukça mutlu olduğunu ifade eden Nurdan Atlı, “Bir yıldır annem yatalak olduğu için sürekli yanındayım. Hiçbir yere çıkamıyorum. Bizleri düşünüp böyle bir etkinliğe davet ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, evde bakım hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Ergün, “Evde bakıma ihtiyaç duyan kişiler için hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra farklı projeler de tasarlıyoruz. İnşallah, düşündüğümüz projeleri de kısa süre içerisinde hayata geçirmek bizlere nasip olur” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.