Hizmet için engel tanımıyorlar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 12:12, Güncelleme: 16.11.2016 - 12:12
 

Hizmet için engel tanımıyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Terziler ile Eskin Mahallesini birbirine bağlayacak yol için çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında adeta dağı delen Büyükşehir Belediyesi, çalışma tamamlandığında...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Terziler ile Eskin Mahallesini birbirine bağlayacak yol için çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında adeta dağı delen Büyükşehir Belediyesi, çalışma tamamlandığında iki mahalle arasında 30 kilometre olan mesafeyi 3 kilometreye düşürmüş olacak.İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Terziler ile Eskin mahallesini birbirine bağlayacak ve 30 kilometrelik mesafeyi 3 kilometreye düşürecek yeni bir yolun çalışmalarına başladı. İki tepe arasından oluşturulacak yol için adeta dağı delen Büyükşehir Belediyesi imkansız görülen bir alanda ve zor şartlarda vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir’e Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç da ve yetkililer de eşlik etti.“Yapılması imkansız gibi görünüyordu”Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Selendi’nin Terziler Mahallesi ile Eskin Mahallesini birbirine bağlayacak yeni bir yol oluşturuyoruz. İki mahalle arasındaki ulaşım neredeyse 30 kilometre. Biz bu mesafeyi 3 kilometreye indirecek bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Vadiden uzanacak yol için zor şartlarda bir çalışma yapıyoruz adeta dağları deliyoruz. Burası tamamen yeni bir yol olacak. İki mahalle arasındaki ulaşım büyük ölçüde rahatlayacak. Yapılması imkansız gibi görülen bu yol Büyükşehir Belediyesi sayesinde gerçek olacak” diye konuştu.“Sınırlarımızı zorluyoruz”Selendi’ye Büyükşehir hizmetlerinin ve yatırımlarının doğudan başlayacağı sözünü verdiğini hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Halkımızın hak ettiği en güzel yatırımları kazandırmak için 17 ilçede aralıksız çalışma yürütüyoruz. Selendi ilçemize bağlı Eskin ve Terziler arasındaki 30 kilometrelik mesafeyle ilgili arkadaşlarımız çalışma başlatmıştı. Hizmet sevdamızla dağı delip, iki mahallemiz arasındaki mesafeyi 3 kilometreye düşürecek çalışmanın startını vermiş olduk. Kimilerine imkansız gibi gelse de, biz halkımızın yararına olacak çalışmalarda imkansızlık diye bir tabir tanımıyor, sınırlarımızı zorluyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, Eskin ve Terziler başta olmak üzere tüm Selendili hemşerilerimi sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Terziler ile Eskin Mahallesini birbirine bağlayacak yol için çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında adeta dağı delen Büyükşehir Belediyesi, çalışma tamamlandığında...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Terziler ile Eskin Mahallesini birbirine bağlayacak yol için çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında adeta dağı delen Büyükşehir Belediyesi, çalışma tamamlandığında iki mahalle arasında 30 kilometre olan mesafeyi 3 kilometreye düşürmüş olacak.
İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Terziler ile Eskin mahallesini birbirine bağlayacak ve 30 kilometrelik mesafeyi 3 kilometreye düşürecek yeni bir yolun çalışmalarına başladı. İki tepe arasından oluşturulacak yol için adeta dağı delen Büyükşehir Belediyesi imkansız görülen bir alanda ve zor şartlarda vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir’e Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç da ve yetkililer de eşlik etti.
“Yapılması imkansız gibi görünüyordu”
Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Selendi’nin Terziler Mahallesi ile Eskin Mahallesini birbirine bağlayacak yeni bir yol oluşturuyoruz. İki mahalle arasındaki ulaşım neredeyse 30 kilometre. Biz bu mesafeyi 3 kilometreye indirecek bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Vadiden uzanacak yol için zor şartlarda bir çalışma yapıyoruz adeta dağları deliyoruz. Burası tamamen yeni bir yol olacak. İki mahalle arasındaki ulaşım büyük ölçüde rahatlayacak. Yapılması imkansız gibi görülen bu yol Büyükşehir Belediyesi sayesinde gerçek olacak” diye konuştu.
“Sınırlarımızı zorluyoruz”
Selendi’ye Büyükşehir hizmetlerinin ve yatırımlarının doğudan başlayacağı sözünü verdiğini hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Halkımızın hak ettiği en güzel yatırımları kazandırmak için 17 ilçede aralıksız çalışma yürütüyoruz. Selendi ilçemize bağlı Eskin ve Terziler arasındaki 30 kilometrelik mesafeyle ilgili arkadaşlarımız çalışma başlatmıştı. Hizmet sevdamızla dağı delip, iki mahallemiz arasındaki mesafeyi 3 kilometreye düşürecek çalışmanın startını vermiş olduk. Kimilerine imkansız gibi gelse de, biz halkımızın yararına olacak çalışmalarda imkansızlık diye bir tabir tanımıyor, sınırlarımızı zorluyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, Eskin ve Terziler başta olmak üzere tüm Selendili hemşerilerimi sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.