Horozköy, meydanına kavuşuyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 12:25, Güncelleme: 31.01.2018 - 12:25
 

Horozköy, meydanına kavuşuyor

İlçenin çehresini değiştirmeye başlayan Yunusemre Belediyesi, Horozköy’de de meydan ve çevre düzenlemesine başladı. Proje tamamlandığında Horozköy güzel bir meydana kavuşmuş olacak.İlçenin en hızlı yapılaşan bölgelerinden biri olan...
İlçenin çehresini değiştirmeye başlayan Yunusemre Belediyesi, Horozköy’de de meydan ve çevre düzenlemesine başladı. Proje tamamlandığında Horozköy güzel bir meydana kavuşmuş olacak.İlçenin en hızlı yapılaşan bölgelerinden biri olan Horozköy’de projelerini bir bir hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Horozköy Meydanı ve Çevre Düzenlemesi Projesi’ne de başladı. Bölgeye güzel bir meydan kazandırmayı hedefleyen projeyi yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çerçi, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Horozköy’de hummalı bir çalışma yürütüldüğüne vurgu paran Belediye Başkanı Çerçi, meydan projesini de kısa sürede tamamlamayı planladıklarını belirtti.Başkan Çerçi açıklamasında, “Atatürk Mahallesi Horozköy Caddesi ile Derici Caddesi arasında kalan Meydanda çevre düzenlemesi yapıyoruz. Alanda 580 metre kare karo taşı döşeyeceğiz. Ayrıca mevcut çeşme eski ve konum itibariyle kullanışlı olmadığından meydanın uygun bir yerinde yeni bir çeşme yapacağız. Yapılan çalışmalar tamamlandığında halkımız için güzel bir dinlenme alanı olarak hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında ayrıca alanda bulunan üçgen kavşağı da yeniden düzenleyeceğiz. Horozköy ilçemizin hızla gelişen semtlerinden çamlık projesi, taziye evi ve daha birçok projeyi bölgeye kazandırmayı planlıyoruz” diye konuştu.
İlçenin çehresini değiştirmeye başlayan Yunusemre Belediyesi, Horozköy’de de meydan ve çevre düzenlemesine başladı. Proje tamamlandığında Horozköy güzel bir meydana kavuşmuş olacak.İlçenin en hızlı yapılaşan bölgelerinden biri olan...

İlçenin çehresini değiştirmeye başlayan Yunusemre Belediyesi, Horozköy’de de meydan ve çevre düzenlemesine başladı. Proje tamamlandığında Horozköy güzel bir meydana kavuşmuş olacak.

İlçenin en hızlı yapılaşan bölgelerinden biri olan Horozköy’de projelerini bir bir hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, Horozköy Meydanı ve Çevre Düzenlemesi Projesi’ne de başladı. Bölgeye güzel bir meydan kazandırmayı hedefleyen projeyi yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çerçi, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Horozköy’de hummalı bir çalışma yürütüldüğüne vurgu paran Belediye Başkanı Çerçi, meydan projesini de kısa sürede tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Başkan Çerçi açıklamasında, “Atatürk Mahallesi Horozköy Caddesi ile Derici Caddesi arasında kalan Meydanda çevre düzenlemesi yapıyoruz. Alanda 580 metre kare karo taşı döşeyeceğiz. Ayrıca mevcut çeşme eski ve konum itibariyle kullanışlı olmadığından meydanın uygun bir yerinde yeni bir çeşme yapacağız. Yapılan çalışmalar tamamlandığında halkımız için güzel bir dinlenme alanı olarak hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında ayrıca alanda bulunan üçgen kavşağı da yeniden düzenleyeceğiz. Horozköy ilçemizin hızla gelişen semtlerinden çamlık projesi, taziye evi ve daha birçok projeyi bölgeye kazandırmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.