İçme suyu artık sorun değil

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 15:44, Güncelleme: 20.11.2016 - 15:44
 

İçme suyu artık sorun değil

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Küpeler Mahallesinin içme suyu hattını tamamen yenileyerek, vatandaşları kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Küpeler Mahallesinin içme suyu hattını tamamen yenileyerek, vatandaşları kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın doğusundan batısına ulaştırdığı kaliteli hizmetle, mahallelerin altyapı sorunlarına kalıcı çözümler geliştiriyor. Demirci ilçesine bağlı Küpeler Mahallesinde yaşanan içme suyu sıkıntısını ortadan kaldırmak için kolları sıvayan MASKİ ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla mahallenin en önemli problemini çözüme kavuşturdu. Eski içme suyu şebekesi yüzünden mahallede hemen her gün meydana gelen arızalar, Küpeler’in yaklaşık 3 bin metrelik içme suyu şebeke hattının yenilenmesiyle son buldu. MASKİ tarafından yapılan çalışmayla mahallede, vatandaşların uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabilecekleri sağlıklı içme suyu altyapısı tesis edildi.“Sorunumuzun kökten hallettiler”Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte mahallelerine hizmetin ulaşmaya başladığını ifade eden Küpeler Mahalle Muhtarı Osman İzci, “Köyümüzün altyapı işleri, bundan 30-40 yıl önce vatandaşın kendi imkanlarıyla imece usulü yapılmış. Bu çalışmalar başlamadan önce MASKİ ekipleri neredeyse her gün patlaklar için köyümüze gelirlerdi. Kendilerine bu sıkıntımızı ilettik. Sağolsun onlar da sorunumuzu kökten hallettiler. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, hem MASKİ Genel Müdürlüğü’müze, yaptıkları hizmetler için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İlçe koordinatörümüz Kazım Aysan’a ve MASKİ Demirci ekiplerimize de teşekkür ediyorum. Bu çalışmaları yapanlardan, vesile olanlardan Allah razı olsun. Ömürleri uzun olsun” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Küpeler Mahallesinin içme suyu hattını tamamen yenileyerek, vatandaşları kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Küpeler Mahallesinin içme suyu hattını tamamen yenileyerek, vatandaşları kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın doğusundan batısına ulaştırdığı kaliteli hizmetle, mahallelerin altyapı sorunlarına kalıcı çözümler geliştiriyor. Demirci ilçesine bağlı Küpeler Mahallesinde yaşanan içme suyu sıkıntısını ortadan kaldırmak için kolları sıvayan MASKİ ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla mahallenin en önemli problemini çözüme kavuşturdu. Eski içme suyu şebekesi yüzünden mahallede hemen her gün meydana gelen arızalar, Küpeler’in yaklaşık 3 bin metrelik içme suyu şebeke hattının yenilenmesiyle son buldu. MASKİ tarafından yapılan çalışmayla mahallede, vatandaşların uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabilecekleri sağlıklı içme suyu altyapısı tesis edildi.
“Sorunumuzun kökten hallettiler”
Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte mahallelerine hizmetin ulaşmaya başladığını ifade eden Küpeler Mahalle Muhtarı Osman İzci, “Köyümüzün altyapı işleri, bundan 30-40 yıl önce vatandaşın kendi imkanlarıyla imece usulü yapılmış. Bu çalışmalar başlamadan önce MASKİ ekipleri neredeyse her gün patlaklar için köyümüze gelirlerdi. Kendilerine bu sıkıntımızı ilettik. Sağolsun onlar da sorunumuzu kökten hallettiler. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, hem MASKİ Genel Müdürlüğü’müze, yaptıkları hizmetler için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İlçe koordinatörümüz Kazım Aysan’a ve MASKİ Demirci ekiplerimize de teşekkür ediyorum. Bu çalışmaları yapanlardan, vesile olanlardan Allah razı olsun. Ömürleri uzun olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.