İl Müdürü Gülgeç’ten Salihli’nin devlet sanatçılarına ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 15:22, Güncelleme: 14.10.2020 - 15:22
 

İl Müdürü Gülgeç’ten Salihli’nin devlet sanatçılarına ziyaret

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER MANİSA İL MÜDÜRÜ MUSTAFA FERİDUN GÜLGEÇ, KÜLTÜR BAKANLIĞI GELENEKSEL EL SANATLARI ALANINDA DEVLET SANATÇISI OLMAYA HAK KAZANAN AYSEL CAFEROĞLU, AYSEL YAVUZ VE SELAMİ TATLICI’YI ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, Kültür Bakanlığı Geleneksel El Sanatları alanında ’Devlet Sanatçısı’ olmaya hak kazanan Aysel Caferoğlu, Aysel Yavuz ve Selami Tatlıcı’yı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte Salihli Belediyesinin katkılarıyla kurulan Salihli ASA Deri Atölyesini ziyaret eden İl Müdürü Gülgeç, devlet sanatçıları Caferoğlu, Yavuz ve Tatlıcı ile sohbet etti. Çalışmalar hakkında sanatçılardan bilgi alan Gülgeç, atölyede hazırlanan eserleri çok beğendiğini belirterek, “Öncelikle sizleri aldığınız devlet sanatçısı unvanından dolayı kutluyorum. Burada el emeği ve göz nuru vererek ortaya çıkardığınız eserler ile deriyi adeta sanata dönüştürüyorsunuz. Siz değerli sanatçılarımızı yürekten kutluyor ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren devlet sanatçıları Aysel Caferoğlu, Aysel Yavuz ve Selami Tatlıcı da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ile Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu’na teşekkür etti.
AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER MANİSA İL MÜDÜRÜ MUSTAFA FERİDUN GÜLGEÇ, KÜLTÜR BAKANLIĞI GELENEKSEL EL SANATLARI ALANINDA DEVLET SANATÇISI OLMAYA HAK KAZANAN AYSEL CAFEROĞLU, AYSEL YAVUZ VE SELAMİ TATLICI’YI ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, Kültür Bakanlığı Geleneksel El Sanatları alanında ’Devlet Sanatçısı’ olmaya hak kazanan Aysel Caferoğlu, Aysel Yavuz ve Selami Tatlıcı’yı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte Salihli Belediyesinin katkılarıyla kurulan Salihli ASA Deri Atölyesini ziyaret eden İl Müdürü Gülgeç, devlet sanatçıları Caferoğlu, Yavuz ve Tatlıcı ile sohbet etti. Çalışmalar hakkında sanatçılardan bilgi alan Gülgeç, atölyede hazırlanan eserleri çok beğendiğini belirterek, “Öncelikle sizleri aldığınız devlet sanatçısı unvanından dolayı kutluyorum. Burada el emeği ve göz nuru vererek ortaya çıkardığınız eserler ile deriyi adeta sanata dönüştürüyorsunuz. Siz değerli sanatçılarımızı yürekten kutluyor ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren devlet sanatçıları Aysel Caferoğlu, Aysel Yavuz ve Selami Tatlıcı da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ile Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.