İl Müdürü Öztürk güreşçilerle antrenman yaptı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 17:16, Güncelleme: 31.01.2018 - 17:16
 

İl Müdürü Öztürk güreşçilerle antrenman yaptı

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, güreşçilere yaptığı ziyarette sporcularla birlikte antrenman yapıp hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktardı.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus...
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, güreşçilere yaptığı ziyarette sporcularla birlikte antrenman yapıp hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktardı.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, çalışmalarını aralıksız sürdüren antrenör ve sporculara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Güreşin içinden gelen Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü güreş takımını ziyaret etti. Güreşçilerle bir süre sohbet ettikten sonra onlarla antrenman yapan ve sporculara hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktaran Öztürk, eski günlerini yad etti.Güreşle küçük yaşlarda tanıştığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Uzun yıllar ben de lisanslı olarak güreşmiştim. Müsabakalara katıldım, antrenörlük yaptım. Unutulmayacak hatıralar yaşadım. Bugün de görüyorum ki ata sporumuza ilgi her geçen gün artıyor. Son dönemde güreşte büyük başarılar elde edildi. Hocalarımızın özverili çalışmaları sayesinde sıfırdan yetiştirilen değerler, kısa bir zaman sonra Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda madalyalar alırken, İstiklal Marşı’mızı dinlettiler. Hedefimiz başarı çıtasını daha da yukarı taşıyıp, yeni ‘Kerem Kamal’ları Türk sporuna katmak. Bu hedef doğrultusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız” dedi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, güreşçilere yaptığı ziyarette sporcularla birlikte antrenman yapıp hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktardı.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, güreşçilere yaptığı ziyarette sporcularla birlikte antrenman yapıp hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, çalışmalarını aralıksız sürdüren antrenör ve sporculara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Güreşin içinden gelen Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü güreş takımını ziyaret etti. Güreşçilerle bir süre sohbet ettikten sonra onlarla antrenman yapan ve sporculara hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktaran Öztürk, eski günlerini yad etti.

Güreşle küçük yaşlarda tanıştığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Uzun yıllar ben de lisanslı olarak güreşmiştim. Müsabakalara katıldım, antrenörlük yaptım. Unutulmayacak hatıralar yaşadım. Bugün de görüyorum ki ata sporumuza ilgi her geçen gün artıyor. Son dönemde güreşte büyük başarılar elde edildi. Hocalarımızın özverili çalışmaları sayesinde sıfırdan yetiştirilen değerler, kısa bir zaman sonra Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda madalyalar alırken, İstiklal Marşı’mızı dinlettiler. Hedefimiz başarı çıtasını daha da yukarı taşıyıp, yeni ‘Kerem Kamal’ları Türk sporuna katmak. Bu hedef doğrultusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.