İl Temsilcisi Budak’tan anlamlı proje

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 15:35, Güncelleme: 30.11.2016 - 15:35
 

İl Temsilcisi Budak’tan anlamlı proje

Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Milli Sporcu Taekwondo Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak, ilk projeleri arasında Projelerinin arasında Soma maden...
Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Milli Sporcu Taekwondo Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak, ilk projeleri arasında Projelerinin arasında Soma maden faciasında hayatını kaybedenlerin çocukları için ücretsiz kursların bulunduğunu söyledi.Türkiye Taekwondo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Kurulda Manisa’yı temsil eden Milli Sporcu Taekwondo Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi. Yönetim kuruluna seçilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Budak, Manisa’nın yanı sıra Ege Bölgesi’nde görevlendirilen tek kişi olmak beni gururlandırdı. Federasyondan almış olduğum yetki ile Manisa Taekwondosu için gerçekleştirmek istediğim hedefler var. Bu projeleri gerçekleştirmek üzere Taekwondo Federasyonu başta olmak üzere Spor Toto Teşkilatı, Meclis üyesi olduğum Manisa Ticaret Odası, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak projeler yaparak gençlerimize hizmet götürmeyi hedefliyorum" dedi.Projelerinin arasında Soma maden faciasında hayatını kaybedenlerin çocukları için ücretsiz kursların da bulunduğunu söyleyen Budak, "Projelerimin arasında Maden şehitleri çocuklarına ücretsiz taekwondo kursu vermek var. İl ve İlçelerimizde faaliyet gösteren kulüplerimize yönelik sporcu taramaları var. Ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile ortak yapacağımız çalışmalar yaparak mili sporcularımıza yönelik yaparak performans desteğini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İlimiz taekwondosunun daha fazla sayıda antrenör ve hakem arkadaşımız ile Türkiye çapında temsil etme noktasında üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim. Önümüzdeki dönemde Manisa Taekwondosuna yönelik çalışmalarımda genç, dinamik, vizyon sahibi, başarılı, eğitimli ve tecrübesinden faydalanabileceğim antrenör ve eğitimciler ile yola devam edeceğim. Üstlenmiş olduğum Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ile birlikte Manisa İl Temsilciliği görevini yürütmek üzere daha fazla mesai harcayacağım. Bu görevi şahsıma layık gören Federasyon Başkanımız Sayın Doç. Dr. Metin Şahin ve Genel Korrdinatörümüz Ramazan Erçin başta olmak üzere referans olarak desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerime teşekkür ve şükranlarımı sunarım" diye konuştu.
Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Milli Sporcu Taekwondo Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak, ilk projeleri arasında Projelerinin arasında Soma maden...
Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Milli Sporcu Taekwondo Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak, ilk projeleri arasında Projelerinin arasında Soma maden faciasında hayatını kaybedenlerin çocukları için ücretsiz kursların bulunduğunu söyledi.
Türkiye Taekwondo Federasyonu 4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Kurulda Manisa’yı temsil eden Milli Sporcu Taekwondo Manisa İl Temsilcisi Gökay Budak, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi. Yönetim kuruluna seçilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Budak, Manisa’nın yanı sıra Ege Bölgesi’nde görevlendirilen tek kişi olmak beni gururlandırdı. Federasyondan almış olduğum yetki ile Manisa Taekwondosu için gerçekleştirmek istediğim hedefler var. Bu projeleri gerçekleştirmek üzere Taekwondo Federasyonu başta olmak üzere Spor Toto Teşkilatı, Meclis üyesi olduğum Manisa Ticaret Odası, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak projeler yaparak gençlerimize hizmet götürmeyi hedefliyorum" dedi.
Projelerinin arasında Soma maden faciasında hayatını kaybedenlerin çocukları için ücretsiz kursların da bulunduğunu söyleyen Budak, "Projelerimin arasında Maden şehitleri çocuklarına ücretsiz taekwondo kursu vermek var. İl ve İlçelerimizde faaliyet gösteren kulüplerimize yönelik sporcu taramaları var. Ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile ortak yapacağımız çalışmalar yaparak mili sporcularımıza yönelik yaparak performans desteğini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İlimiz taekwondosunun daha fazla sayıda antrenör ve hakem arkadaşımız ile Türkiye çapında temsil etme noktasında üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim. Önümüzdeki dönemde Manisa Taekwondosuna yönelik çalışmalarımda genç, dinamik, vizyon sahibi, başarılı, eğitimli ve tecrübesinden faydalanabileceğim antrenör ve eğitimciler ile yola devam edeceğim. Üstlenmiş olduğum Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ile birlikte Manisa İl Temsilciliği görevini yürütmek üzere daha fazla mesai harcayacağım. Bu görevi şahsıma layık gören Federasyon Başkanımız Sayın Doç. Dr. Metin Şahin ve Genel Korrdinatörümüz Ramazan Erçin başta olmak üzere referans olarak desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerime teşekkür ve şükranlarımı sunarım" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.