İlçe milli eğitim müdürleri Salihli’de toplandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 18:05, Güncelleme: 19.11.2016 - 18:05
 

İlçe milli eğitim müdürleri Salihli’de toplandı

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen Manisa ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı bu ay Salihli’de yapıldı.Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, milli eğitim müdür yardımcıları,...
Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen Manisa ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı bu ay Salihli’de yapıldı.Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararlar üzerinde duruldu. Toplantıda ortak sınavlara dikkat çekilerek, öğrencileri destekleme ve sınavlara hazırlama kurslarının işleyişi ve kurslar ile ilgili diğer konular hakkında değerlendirme yapıldı. İl Müdürü Dernekbaş, 23-24 Kasımda yapılacak TEOG Sınavı ile ilgili alınması gereken önlemlere değindi.Toplantı müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin birimleriyle ilgili, ilçe milli eğitim müdürlerine sunumlarını yapmaları ile devam etti. Toplantının iyi dilek ve temenniler bölümünde Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’e ve personeline ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ise il müdürü ve ilçe müdürlerini Salihli’de ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi.Toplantı sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Salihli’de okulları gezerek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen Manisa ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı bu ay Salihli’de yapıldı.Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, milli eğitim müdür yardımcıları,...
Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen Manisa ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı bu ay Salihli’de yapıldı.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararlar üzerinde duruldu. Toplantıda ortak sınavlara dikkat çekilerek, öğrencileri destekleme ve sınavlara hazırlama kurslarının işleyişi ve kurslar ile ilgili diğer konular hakkında değerlendirme yapıldı. İl Müdürü Dernekbaş, 23-24 Kasımda yapılacak TEOG Sınavı ile ilgili alınması gereken önlemlere değindi.
Toplantı müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin birimleriyle ilgili, ilçe milli eğitim müdürlerine sunumlarını yapmaları ile devam etti. Toplantının iyi dilek ve temenniler bölümünde Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’e ve personeline ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ise il müdürü ve ilçe müdürlerini Salihli’de ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi.
Toplantı sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Salihli’de okulları gezerek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.