İlkokul öğretmeni kalbine yenik düştü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2020 - 13:21, Güncelleme: 09.05.2020 - 13:21
 

İlkokul öğretmeni kalbine yenik düştü

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE GÖREV YAPAN İLKOKUL ÖĞRETMENİ FATİH NOYAN GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ. NOYAN, MEMLEKETİ ALAŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde görev yapan ilkokul öğretmeni Fatih Noyan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Noyan, memleketi Alaşehir’de toprağa verildi. Sarıgöl Esin Akay İlkokulunda görev yapan bir çocuk babası Fatih Noyan (51) dün akşam saatlerinde fenalaştı. 25 yıllık öğretmen olan Fatih Noyan, göğüs ve kulak ağrısı şikayetiyle Alaşehir’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Noyan, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Noyan için Alaşehir Merkez Pazar Camisi’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazı sonrası Noyan, gözyaşları arasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.
MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE GÖREV YAPAN İLKOKUL ÖĞRETMENİ FATİH NOYAN GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ. NOYAN, MEMLEKETİ ALAŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde görev yapan ilkokul öğretmeni Fatih Noyan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Noyan, memleketi Alaşehir’de toprağa verildi.

Sarıgöl Esin Akay İlkokulunda görev yapan bir çocuk babası Fatih Noyan (51) dün akşam saatlerinde fenalaştı. 25 yıllık öğretmen olan Fatih Noyan, göğüs ve kulak ağrısı şikayetiyle Alaşehir’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Noyan, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Noyan için Alaşehir Merkez Pazar Camisi’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazı sonrası Noyan, gözyaşları arasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.