Işıkköy’ün sondajı devreye alınıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 16:23, Güncelleme: 14.07.2017 - 16:23
 

Işıkköy’ün sondajı devreye alınıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar Işıkköy Mahallesine bin 200 metre terfi hattı döşeyerek yıllar önce açılan sondaj kuyusunu faaliyete alıyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar Işıkköy Mahallesine bin 200 metre terfi hattı döşeyerek yıllar önce açılan sondaj kuyusunu faaliyete alıyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki mahallelerin hasret kaldığı hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Işıkköy Mahallesinde uzun zamandır mevcut olan ancak faal halde bulunmayan sondaj kuyusunu mahallenin kullanımına kazandırıyor. Yıllar önce İl Özel İdaresi tarafından açılan sondaj kuyusundan çıkan suyun mahalleye ait depoya iletmesi amacıyla bin 200 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşendi.Işıkköy Mahalle Muhtarı Ömer Köseler,“Mahallemizdeki mevcut eski hat çok uzak bir noktadan geldiği için kışın işletmesi zahmetli oluyor ve devamlı arıza veriyordu. Bunun için MASKİ’ye müracaat ettik. Teknik elemanlar geldi, gerekli incelemeyi yaptılar ve bin 200 metre kadar hat döşendi. Mahallemize hizmetlerinden ve bize gösterdikleri ilgiden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar Işıkköy Mahallesine bin 200 metre terfi hattı döşeyerek yıllar önce açılan sondaj kuyusunu faaliyete alıyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar Işıkköy Mahallesine bin 200 metre terfi hattı döşeyerek yıllar önce açılan sondaj kuyusunu faaliyete alıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki mahallelerin hasret kaldığı hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Işıkköy Mahallesinde uzun zamandır mevcut olan ancak faal halde bulunmayan sondaj kuyusunu mahallenin kullanımına kazandırıyor. Yıllar önce İl Özel İdaresi tarafından açılan sondaj kuyusundan çıkan suyun mahalleye ait depoya iletmesi amacıyla bin 200 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşendi.

Işıkköy Mahalle Muhtarı Ömer Köseler,“Mahallemizdeki mevcut eski hat çok uzak bir noktadan geldiği için kışın işletmesi zahmetli oluyor ve devamlı arıza veriyordu. Bunun için MASKİ’ye müracaat ettik. Teknik elemanlar geldi, gerekli incelemeyi yaptılar ve bin 200 metre kadar hat döşendi. Mahallemize hizmetlerinden ve bize gösterdikleri ilgiden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.