İtfaiye Teşkilatı 306. yaşını kutluyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2020 - 13:47, Güncelleme: 29.09.2020 - 13:47
 

İtfaiye Teşkilatı 306. yaşını kutluyor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI, İTFAİYE TEŞKİLATININ 306. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDA BULUNAN ATATÜRK VE MİLLİ EGEMENLİK ANITI’NA ÇELENK SUNARAK KUTLADI.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Teşkilatının 306. kuruluş yıldönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunarak kutladı. İtfaiye Teşkilatının 306. yılı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kutlandı. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal’ın katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla tören sona erdi. İtfaiye Teşkilatı’nın 306’ncı yılını kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı gün içerisinde bir takım ziyaret ve etkinlikler gerçekleştirecek.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI, İTFAİYE TEŞKİLATININ 306. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDA BULUNAN ATATÜRK VE MİLLİ EGEMENLİK ANITI’NA ÇELENK SUNARAK KUTLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Teşkilatının 306. kuruluş yıldönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunarak kutladı.

İtfaiye Teşkilatının 306. yılı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kutlandı. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal’ın katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla tören sona erdi. İtfaiye Teşkilatı’nın 306’ncı yılını kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı gün içerisinde bir takım ziyaret ve etkinlikler gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.