İyi tarım uygulamasına katılan üreticiler sertifikalarını aldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 10:45, Güncelleme: 11.11.2016 - 10:45
 

İyi tarım uygulamasına katılan üreticiler sertifikalarını aldı

Alaşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan 2016 yılı iyi tarım uygulaması çerçevesinde Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan törenle 34 çiftçiye sertifika verildi.Alaşehir’de Ticaret Borsası tarafından 2016 yılı iyi tarım uygulamaları...
Alaşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan 2016 yılı iyi tarım uygulaması çerçevesinde Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan törenle 34 çiftçiye sertifika verildi.Alaşehir’de Ticaret Borsası tarafından 2016 yılı iyi tarım uygulamaları çerçevesinde sertifika almaya hak kazanan üreticilere borsanın hizmet binasında düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törende konuşan Alaşehir Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, "2014 yılından bu yana gerçekleştirmekte olduğumuz, iyi tarım uygulaması ile çiftçilerimizin her yıl sayılarını artırarak tarımı ve ürün yetiştirme tekniklerini geliştirip, kaliteli, kalıntısız ve verimli ürün üretmelerini sağlayarak, rekabet ortamında daha fazla fiyata satmalarını sağlamanın haklı gururunu çiftçilerimizle birlikte yaşamaktayız. Üzüm üretim sezonu boyunca, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerimize bağlı köy ve mahallelerimizde, ziraat mühendislerimiz koordinatörlüğünde sorun tespitini yerinde yaparak, üretimdeki problemleri en az seviyeye düşürmek için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Hedefimiz; iyi tarım uygulaması ile daha fazla çiftçiye ulaşarak, modern tarımsal üretimin öncülüğünde, bölgemiz insanının geçim kaynağı olan sofralık sultaniye üzümünü daha kaliteli bir ürün haline getirip, Alaşehir sultaniye üzümünün dünya pazarındaki rekabet gücünü ve pazar payını arttırabilmesini sağlayarak bölgemiz ekonomisini canlandırmaktır." dedi.Yapılan konuşmanın ardından iyi tarım uygulamasına katılarak başarılı olan 34 üreticiye sertifikaları verildi.
Alaşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan 2016 yılı iyi tarım uygulaması çerçevesinde Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan törenle 34 çiftçiye sertifika verildi.Alaşehir’de Ticaret Borsası tarafından 2016 yılı iyi tarım uygulamaları...
Alaşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan 2016 yılı iyi tarım uygulaması çerçevesinde Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan törenle 34 çiftçiye sertifika verildi.
Alaşehir’de Ticaret Borsası tarafından 2016 yılı iyi tarım uygulamaları çerçevesinde sertifika almaya hak kazanan üreticilere borsanın hizmet binasında düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törende konuşan Alaşehir Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, "2014 yılından bu yana gerçekleştirmekte olduğumuz, iyi tarım uygulaması ile çiftçilerimizin her yıl sayılarını artırarak tarımı ve ürün yetiştirme tekniklerini geliştirip, kaliteli, kalıntısız ve verimli ürün üretmelerini sağlayarak, rekabet ortamında daha fazla fiyata satmalarını sağlamanın haklı gururunu çiftçilerimizle birlikte yaşamaktayız. Üzüm üretim sezonu boyunca, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerimize bağlı köy ve mahallelerimizde, ziraat mühendislerimiz koordinatörlüğünde sorun tespitini yerinde yaparak, üretimdeki problemleri en az seviyeye düşürmek için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Hedefimiz; iyi tarım uygulaması ile daha fazla çiftçiye ulaşarak, modern tarımsal üretimin öncülüğünde, bölgemiz insanının geçim kaynağı olan sofralık sultaniye üzümünü daha kaliteli bir ürün haline getirip, Alaşehir sultaniye üzümünün dünya pazarındaki rekabet gücünü ve pazar payını arttırabilmesini sağlayarak bölgemiz ekonomisini canlandırmaktır." dedi.
Yapılan konuşmanın ardından iyi tarım uygulamasına katılarak başarılı olan 34 üreticiye sertifikaları verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.