Jandarma personeline başarı belgesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2017 - 12:08, Güncelleme: 06.06.2017 - 12:08
 

Jandarma personeline başarı belgesi

Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunan 4 jandarma personeline başarı belgesi verdi.Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunarak halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan İlçe...
Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunan 4 jandarma personeline başarı belgesi verdi.Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunarak halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Serkan Öz, Jandarma Astsubay Çavuş Sinan Yeniçeri ve Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Erdoğan’a asayiş olaylarında gösterdikleri özverili ve titiz çalışmalarından dolayı başarı belgesi vererek kutladı.İlçedeki asayiş ve çeşitli olaylarda halkın huzuru ve güvenliği için çabalayan ve her çalışmalarında başarılı bir şekilde tamamlayan komutanlarla gurur duyduğunu ve görevlerinde başarılar dilediğini ifade eden Kaymakamı Osman Güven, “Sadece asayiş hizmetlerinin yerine getirilmesinde değil, kaymakamlığımızca yürütülen birçok proje ve faaliyette yer alarak başarılı çalışmalara yardımcı oldunuz. En başta önleyici kolluk kuvvetleri olarak, suç ve suçlularla mücadelede, suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesi, görevlerinizde göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı komutanlarımıza başarı belgesi vermeyi uygun gördük. İlçemiz Jandarma Komutanlığı olarak emniyet ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde, aranan şahısların yakalanmasında, asayiş görevlerine yönelik planlama ve asayiş görevlerin yerine getirilmesinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalar nedeniyle sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim." dedi.İlçede yaptıkları çalışmalarda önce vatandaşların can ve mal güvenliğini göz önünde bulundurarak hareket ettiklerini ifade eden Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, yaptıkları ve yapacak oldukları çalışmalar konusunda bilgi aktararak, kendilerine başarı belgesi vererek tebrik eden Kula Kaymakamı Osman Güven’e teşekkür etti.
Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunan 4 jandarma personeline başarı belgesi verdi.Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunarak halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan İlçe...

Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunan 4 jandarma personeline başarı belgesi verdi.

Kula Kaymakamı Osman Güven, ilçede başarılı hizmetlerde bulunarak halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Serkan Öz, Jandarma Astsubay Çavuş Sinan Yeniçeri ve Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Erdoğan’a asayiş olaylarında gösterdikleri özverili ve titiz çalışmalarından dolayı başarı belgesi vererek kutladı.

İlçedeki asayiş ve çeşitli olaylarda halkın huzuru ve güvenliği için çabalayan ve her çalışmalarında başarılı bir şekilde tamamlayan komutanlarla gurur duyduğunu ve görevlerinde başarılar dilediğini ifade eden Kaymakamı Osman Güven, “Sadece asayiş hizmetlerinin yerine getirilmesinde değil, kaymakamlığımızca yürütülen birçok proje ve faaliyette yer alarak başarılı çalışmalara yardımcı oldunuz. En başta önleyici kolluk kuvvetleri olarak, suç ve suçlularla mücadelede, suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesi, görevlerinizde göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı komutanlarımıza başarı belgesi vermeyi uygun gördük. İlçemiz Jandarma Komutanlığı olarak emniyet ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde, aranan şahısların yakalanmasında, asayiş görevlerine yönelik planlama ve asayiş görevlerin yerine getirilmesinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalar nedeniyle sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim." dedi.

İlçede yaptıkları çalışmalarda önce vatandaşların can ve mal güvenliğini göz önünde bulundurarak hareket ettiklerini ifade eden Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, yaptıkları ve yapacak oldukları çalışmalar konusunda bilgi aktararak, kendilerine başarı belgesi vererek tebrik eden Kula Kaymakamı Osman Güven’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.