Jeopark Kula Belediyespor altyapısından yeni yetenekler

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2017 - 12:24, Güncelleme: 21.08.2017 - 12:24
 

Jeopark Kula Belediyespor altyapısından yeni yetenekler

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı altyapısında yetişen İsa Aydoğdu, Efeler Ligi ekibi ArkasSpor’un pilot takımı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma’ya transfer olarak büyük bir başarıya imza attı.Jeopark Kula Belediyespor Voleybol...
Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı altyapısında yetişen İsa Aydoğdu, Efeler Ligi ekibi ArkasSpor’un pilot takımı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma’ya transfer olarak büyük bir başarıya imza attı.Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı altyapısından yetişen 1998 Kula Çarıkballı Mahallesi doğumlu İsa Aydoğdu, voleybolun köklü kulüplerin ArkasSpor’un genç yeteneklerine lig tecrübesi yaşattığı pilot takımı Tefvik Fikret Lisesi (TFL) Altekma Spor Kulübü’ne transfer oldu. Jeopark Kula Belediyespor’un altyapısından yetişen genç yetenek Aydoğdu’nun transfer müjdesi Kula için gurur kaynağı oldu.Genç yıldız Aydoğdu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ve altyapıdan hocası Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mehmet Eroğul ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Transfer hakkında Başkan Tosun’a bilgi veren Kulüp Başkanı Yılmaz, altyapıya verdikleri çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek İsa Aydoğdu’ya başarılar diledi.Aydoğdu’yu altyapıda yetiştiren Jeopark Kula Belediyespor Antrenörlerinden Eroğul ise genç oyuncunun başarısından mutluluk duyduklarını belirtti.
Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı altyapısında yetişen İsa Aydoğdu, Efeler Ligi ekibi ArkasSpor’un pilot takımı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma’ya transfer olarak büyük bir başarıya imza attı.Jeopark Kula Belediyespor Voleybol...

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı altyapısında yetişen İsa Aydoğdu, Efeler Ligi ekibi ArkasSpor’un pilot takımı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma’ya transfer olarak büyük bir başarıya imza attı.

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı altyapısından yetişen 1998 Kula Çarıkballı Mahallesi doğumlu İsa Aydoğdu, voleybolun köklü kulüplerin ArkasSpor’un genç yeteneklerine lig tecrübesi yaşattığı pilot takımı Tefvik Fikret Lisesi (TFL) Altekma Spor Kulübü’ne transfer oldu. Jeopark Kula Belediyespor’un altyapısından yetişen genç yetenek Aydoğdu’nun transfer müjdesi Kula için gurur kaynağı oldu.

Genç yıldız Aydoğdu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ve altyapıdan hocası Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mehmet Eroğul ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Transfer hakkında Başkan Tosun’a bilgi veren Kulüp Başkanı Yılmaz, altyapıya verdikleri çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek İsa Aydoğdu’ya başarılar diledi.

Aydoğdu’yu altyapıda yetiştiren Jeopark Kula Belediyespor Antrenörlerinden Eroğul ise genç oyuncunun başarısından mutluluk duyduklarını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.