Jeopark Kula’dan milli takıma

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 11:56, Güncelleme: 19.04.2019 - 11:56
 

Jeopark Kula’dan milli takıma

Jeopark Kula Belediyespor’un orta oyuncusu Ertuğrul Gazi Metin, Voleybol A Erkek Milli Takımı kadrosuna seçildi.İki sezondur Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor’a 2018-2019 sezonu başında Galatasaray’dan kiralık olarak...
Jeopark Kula Belediyespor’un orta oyuncusu Ertuğrul Gazi Metin, Voleybol A Erkek Milli Takımı kadrosuna seçildi.İki sezondur Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor’a 2018-2019 sezonu başında Galatasaray’dan kiralık olarak gelen orta oyuncu 1996 doğumlu Ertuğrul Gazi Metin, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’ne katılacak olan A Milli Erkek Takım kadrosuna seçildi. Jeopark Kula Belediyespor’da gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Ertuğrul Gazi Metin, A Milli takımına seçilmesiyle Kula’ya bir kez daha gurur yaşatmış oldu.8 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da kampa girecek A Erkek Milli Takımı, 26 Mayıs - 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek.Öte yandan 2017-2018 sezonunda Jeopark Kula Belediyespor forması giyen deneyimli orta oyuncu Halil İbrahim Kurt da A Erkek Milli Takımı’na seçildi.
Jeopark Kula Belediyespor’un orta oyuncusu Ertuğrul Gazi Metin, Voleybol A Erkek Milli Takımı kadrosuna seçildi.İki sezondur Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor’a 2018-2019 sezonu başında Galatasaray’dan kiralık olarak...

Jeopark Kula Belediyespor’un orta oyuncusu Ertuğrul Gazi Metin, Voleybol A Erkek Milli Takımı kadrosuna seçildi.

İki sezondur Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor’a 2018-2019 sezonu başında Galatasaray’dan kiralık olarak gelen orta oyuncu 1996 doğumlu Ertuğrul Gazi Metin, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’ne katılacak olan A Milli Erkek Takım kadrosuna seçildi. Jeopark Kula Belediyespor’da gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Ertuğrul Gazi Metin, A Milli takımına seçilmesiyle Kula’ya bir kez daha gurur yaşatmış oldu.

8 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da kampa girecek A Erkek Milli Takımı, 26 Mayıs - 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek.

Öte yandan 2017-2018 sezonunda Jeopark Kula Belediyespor forması giyen deneyimli orta oyuncu Halil İbrahim Kurt da A Erkek Milli Takımı’na seçildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.