Kağıt toplayıcılarına korona virüs bilgilendirmesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 11:59, Güncelleme: 24.03.2020 - 11:59
 

Kağıt toplayıcılarına korona virüs bilgilendirmesi

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI, İL GENELİNDE KARTON TOPLAYICILIĞI YAPAN VATANDAŞLARA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ SÜRECİNDE BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, il genelinde karton toplayıcılığı yapan vatandaşlara koronavirüs tedbirleri sürecinde bilgilendirmede bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, il genelinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 20.03.2020 tarih ve 74221 sayılı, Manisa Valiliğinin 14.10.2019 tarih ve E21086 sayılı ve 03.06.2016 tarih ve 2016-71 sayılı UKOME kararlarına istinaden; sokaktan ve çöplerden, kağıt ve geri dönüşüm malzemesi toplayan şahıslarla ilgili korona virüs tedbirleri kapsamında titizlikle çalışma yürütüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, “Hijyenden tamamen uzak olan bu iş yapan şahıslara yaşamakta olduğumuz sıkıntılı süreçte hijyen kurallarına uymaları gerektiği anlatılmakta ve geri dönüşüm malzemelerini topladıkları araçları gerekli tutanaklar düzenlenerek müsadere edilmektedir. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız alınan tedbirler kapsamında evlerinden ve işyerlerinden çıkan geri dönüşüm atıklarını bu işi yapan kişilere vererek teşvik etmemeleri büyük önem arz etmektedir. Halkımızı bu hususta hassas davranmaya davet ediyoruz” dedi.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI, İL GENELİNDE KARTON TOPLAYICILIĞI YAPAN VATANDAŞLARA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ SÜRECİNDE BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, il genelinde karton toplayıcılığı yapan vatandaşlara koronavirüs tedbirleri sürecinde bilgilendirmede bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, il genelinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 20.03.2020 tarih ve 74221 sayılı, Manisa Valiliğinin 14.10.2019 tarih ve E21086 sayılı ve 03.06.2016 tarih ve 2016-71 sayılı UKOME kararlarına istinaden; sokaktan ve çöplerden, kağıt ve geri dönüşüm malzemesi toplayan şahıslarla ilgili korona virüs tedbirleri kapsamında titizlikle çalışma yürütüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, “Hijyenden tamamen uzak olan bu iş yapan şahıslara yaşamakta olduğumuz sıkıntılı süreçte hijyen kurallarına uymaları gerektiği anlatılmakta ve geri dönüşüm malzemelerini topladıkları araçları gerekli tutanaklar düzenlenerek müsadere edilmektedir. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız alınan tedbirler kapsamında evlerinden ve işyerlerinden çıkan geri dönüşüm atıklarını bu işi yapan kişilere vererek teşvik etmemeleri büyük önem arz etmektedir. Halkımızı bu hususta hassas davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.