Kanalizasyon hatları yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 16:30, Güncelleme: 09.11.2016 - 16:30
 

Kanalizasyon hatları yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Kabaçınar ve Irlamaz Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahalleleri modern altyapı sistemine kavuşturdu.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Kabaçınar ve Irlamaz Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahalleleri modern altyapı sistemine kavuşturdu.MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.Bu kapsamda çalışma yapılan ilçelerden biri olan Turgutlu’nun Kabaçınar ve Irlamaz Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Turgutlu’nun Kabaçınar Mahallesinde 2 bin 110, Irlamaz Mahallesinde ise 4 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı sağlıklı bir yapıya kavuşturularak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kabaçınar ve Irlamaz mahalle muhtarları yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.“Hizmetlerden memnunuz”Yapılan hizmetler için mahalleli adına teşekkür eden Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergün, “Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Sıkıntımız kalmadı. Çok teşekkür ederim. Mahallemizde kanalizasyon çalışması tamamlandı. İçme suyu şebeke hattımız ve yollarımıza parke taşı döşeme çalışmaları yapılacak. Hizmetlerden memnunuz. Büyükşehir ve Turgutlu Belediyelerimize çok teşekkür ederiz” dedi.“Bizler için çalışıyorlar”Yeni kanalizasyon hattına kavuştukları için çok memnun olduklarını ifade eden Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, “Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandıktan sonra mahallemizdeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyemiz ve Turgutlu Belediye’mizden çok memnunuz. İçme suyu şebeke yenileme çalışmaları da tamamlandığında sağlıklı bir yapıya kavuşacağız inşallah. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz 17 ilçede çalışıyor. Çalışmalardan gayet memnunum. Büyüklerimize candan teşekkür ederim. Elleri ayakları dert görmesin. Bizler için çalışıyorlar. Bizler için varlar. Çalışmaları güzel bir sonla sonuçlandıracağız inşallah” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Kabaçınar ve Irlamaz Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahalleleri modern altyapı sistemine kavuşturdu.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Kabaçınar ve Irlamaz Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahalleleri modern altyapı sistemine kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.Bu kapsamda çalışma yapılan ilçelerden biri olan Turgutlu’nun Kabaçınar ve Irlamaz Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Turgutlu’nun Kabaçınar Mahallesinde 2 bin 110, Irlamaz Mahallesinde ise 4 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı sağlıklı bir yapıya kavuşturularak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kabaçınar ve Irlamaz mahalle muhtarları yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
“Hizmetlerden memnunuz”
Yapılan hizmetler için mahalleli adına teşekkür eden Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergün, “Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Sıkıntımız kalmadı. Çok teşekkür ederim. Mahallemizde kanalizasyon çalışması tamamlandı. İçme suyu şebeke hattımız ve yollarımıza parke taşı döşeme çalışmaları yapılacak. Hizmetlerden memnunuz. Büyükşehir ve Turgutlu Belediyelerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
“Bizler için çalışıyorlar”
Yeni kanalizasyon hattına kavuştukları için çok memnun olduklarını ifade eden Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, “Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandıktan sonra mahallemizdeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyemiz ve Turgutlu Belediye’mizden çok memnunuz. İçme suyu şebeke yenileme çalışmaları da tamamlandığında sağlıklı bir yapıya kavuşacağız inşallah. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz 17 ilçede çalışıyor. Çalışmalardan gayet memnunum. Büyüklerimize candan teşekkür ederim. Elleri ayakları dert görmesin. Bizler için çalışıyorlar. Bizler için varlar. Çalışmaları güzel bir sonla sonuçlandıracağız inşallah” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.