Karacakaş Mahallesi alt ve üst yapıya kavuştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 16:25, Güncelleme: 02.02.2018 - 16:25
 

Karacakaş Mahallesi alt ve üst yapıya kavuştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da hayata geçirilen yatırımları incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Başkan Ergün, ilk olarak Karacakaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Tüm çabamız, merkez mahalleler...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da hayata geçirilen yatırımları incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Başkan Ergün, ilk olarak Karacakaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Tüm çabamız, merkez mahalleler ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri arasında fark kalmaması için. Mahallemizdeki yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma ilçesinde yatırımlarla ilgili bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Ergün’ün ilk durağı ’101 Mahalle Projesi’ ile alt ve üst yapısı yenilenen Karacakaş Mahallesi oldu. Başkan Ergün, mahalle girişinde Karacakaş Mahalle Muhtarı Bahattin Yılmaz ve mahalle sakinleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Ergün’e ziyaretinde; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları ile koordinatörleri, MHP Soma İlçe Başkanı Murat Maan, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Ergün, öncelikle yapılan hizmetler hakkında vatandaşlarla mahalle kahvehanesinde sohbet etti. Muhtar Yılmaz, “Böyle bir yatırımı hayal bile edemezdik. Mahallemize çok güzel bir hizmetler geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahallemize getirdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz ve kendisine hoş geldi, safalar getirdi diyoruz” diye konuştu.Muhtar Yılmaz’ın konuşmasının ardından Başkan Ergün, mahalle sakinlerine Karacakaş’ta hayata geçirilen hizmetleri anlattı. Ergün, “101 Mahalle Projemiz ile mahallemizde 8 bin 200 metre içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledik. Ayrıca 600 metre de yağmursuyu hattı döşedik. Alt yapının yanında mahallemizin üst yapısı da yepyeni bir görünüme kavuştu. Bu anlamda şanslı mahallelerden biri olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü tüm bu hizmetler belli öncelik sırasına göre belirleniyor. Tüm çabamız, merkez mahalleler ile arada fark kalmaması için. Bu çalışmalarımızı da yılmadan, yorulmadan sizlerin refahı, mutluluğu için yapıyoruz. Yüzlerinizde gördüğümüz bu mutluluk ifadesi bizler için en büyük mutluluktur. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.Başkan Ergün, kahvehanede vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından mahallede yapılan çalışmaları inceledi. Mahalle sakinleri Ergün’e gözleme ikram ederek, çalışmalar için teşekkürlerini ilettiler. Mahallede bulunan okulu da ziyaret eden Ergün, okul bahçesine kilit parke taşı döşeneceğinin de sözünü vererek, çocuklara top dağıttı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da hayata geçirilen yatırımları incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Başkan Ergün, ilk olarak Karacakaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Tüm çabamız, merkez mahalleler...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da hayata geçirilen yatırımları incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Başkan Ergün, ilk olarak Karacakaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Tüm çabamız, merkez mahalleler ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri arasında fark kalmaması için. Mahallemizdeki yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma ilçesinde yatırımlarla ilgili bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Ergün’ün ilk durağı ’101 Mahalle Projesi’ ile alt ve üst yapısı yenilenen Karacakaş Mahallesi oldu. Başkan Ergün, mahalle girişinde Karacakaş Mahalle Muhtarı Bahattin Yılmaz ve mahalle sakinleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Ergün’e ziyaretinde; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları ile koordinatörleri, MHP Soma İlçe Başkanı Murat Maan, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Ergün, öncelikle yapılan hizmetler hakkında vatandaşlarla mahalle kahvehanesinde sohbet etti. Muhtar Yılmaz, “Böyle bir yatırımı hayal bile edemezdik. Mahallemize çok güzel bir hizmetler geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahallemize getirdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz ve kendisine hoş geldi, safalar getirdi diyoruz” diye konuştu.

Muhtar Yılmaz’ın konuşmasının ardından Başkan Ergün, mahalle sakinlerine Karacakaş’ta hayata geçirilen hizmetleri anlattı. Ergün, “101 Mahalle Projemiz ile mahallemizde 8 bin 200 metre içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledik. Ayrıca 600 metre de yağmursuyu hattı döşedik. Alt yapının yanında mahallemizin üst yapısı da yepyeni bir görünüme kavuştu. Bu anlamda şanslı mahallelerden biri olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü tüm bu hizmetler belli öncelik sırasına göre belirleniyor. Tüm çabamız, merkez mahalleler ile arada fark kalmaması için. Bu çalışmalarımızı da yılmadan, yorulmadan sizlerin refahı, mutluluğu için yapıyoruz. Yüzlerinizde gördüğümüz bu mutluluk ifadesi bizler için en büyük mutluluktur. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Ergün, kahvehanede vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından mahallede yapılan çalışmaları inceledi. Mahalle sakinleri Ergün’e gözleme ikram ederek, çalışmalar için teşekkürlerini ilettiler. Mahallede bulunan okulu da ziyaret eden Ergün, okul bahçesine kilit parke taşı döşeneceğinin de sözünü vererek, çocuklara top dağıttı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.