Karayağcı’da çalışmalar tamamlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 14:05, Güncelleme: 02.12.2016 - 14:05
 

Karayağcı’da çalışmalar tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Karayağcı Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarında da...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Karayağcı Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarında da son aşamaya gelindi.17 ilçede vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarını çözüyor. Yürütülen çalışmalarla Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarına el atıldı. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nce 3 bin metrelik kanalizasyon hattı ve yine 3 bin metrelik içme suyu hattı çalışmalarının tamamlandı. Daha sonra ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca mahallede yapımına başlanan kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarında sona gelindi.Mahallede alt yapının daha önceden olduğunu, ancak yaklaşık 30 sene önce döşendiğini dile getiren Karayağcı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazan, “Kanalizasyonda ve içme suyunda patlaklar çok oluyordu. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek köy projesi başlattığı duyumunu aldık. Bunun için de Manisa’ya gelerek görüşmeler yaptık. Projeyle içme suyu hattımız ve kanalizasyon hattımız yenilendi. Şimdi de kilit parke taşı döşeniyor. Az bir bölümü kaldı. Bitmek üzere. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz. Daha projeler var, depoların yenilenmesi ve sondaj çalışması var. Çalışmalardan dolayı sıkıntılarımız bitmek üzere. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Karayağcı Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarında da...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Karayağcı Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarında da son aşamaya gelindi.
17 ilçede vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarını çözüyor. Yürütülen çalışmalarla Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarına el atıldı. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nce 3 bin metrelik kanalizasyon hattı ve yine 3 bin metrelik içme suyu hattı çalışmalarının tamamlandı. Daha sonra ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca mahallede yapımına başlanan kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarında sona gelindi.
Mahallede alt yapının daha önceden olduğunu, ancak yaklaşık 30 sene önce döşendiğini dile getiren Karayağcı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazan, “Kanalizasyonda ve içme suyunda patlaklar çok oluyordu. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek köy projesi başlattığı duyumunu aldık. Bunun için de Manisa’ya gelerek görüşmeler yaptık. Projeyle içme suyu hattımız ve kanalizasyon hattımız yenilendi. Şimdi de kilit parke taşı döşeniyor. Az bir bölümü kaldı. Bitmek üzere. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz. Daha projeler var, depoların yenilenmesi ve sondaj çalışması var. Çalışmalardan dolayı sıkıntılarımız bitmek üzere. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.