Kavakyeri yeni içme suyu hattına kavuşuyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 13:57, Güncelleme: 27.02.2017 - 13:57
 

Kavakyeri yeni içme suyu hattına kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinin Kavakyeri Mahallesinde içme suyu ihtiyacını giderecek çalışmasında terfi hattı döşeme ve sondaj kuyusu açma işini noktalayarak...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinin Kavakyeri Mahallesinde içme suyu ihtiyacını giderecek çalışmasında terfi hattı döşeme ve sondaj kuyusu açma işini noktalayarak sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmeleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı ilçesine bağlı Kavakyeri Mahallesinde yaptığı çalışma ile mahallenin uzun yıllar yaşadığı içme suyu ihtiyacını gidermek adına dört bir koldan çalışıyor. MASKİ ekipleri ilk olarak mahalleye 200 metre derinlikte bir sondaj kuyusu kazandırdı. Saniyede 5 litre verime sahip olan sondajın analiz sonuçları da olumlu çıktı. Sondajdan içme suyu şebekesine bağlantıyı sağlayacak olan bin 400 metrelik terfi hattı çalışması da noktalandı. Enerji nakil hattı çekme işini de tamamlayan ekipler, elektrik panosunun bağlantısını yaparak, mahallenin su sorununu ortadan kaldıracak. Sona yaklaşan ve mahalle sakinlerinin büyük bir hasretle beklediği çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem ve MASKİ İlçe Sorumlusu Enver Çetin de yakından takip etti.“Dört gözle musluklarımızdan akacak sağlıklı suyu bekliyoruz”MASKİ Genel Müdürlüğünün Köprübaşı Kavakyeri Mahallesinde sürdürdüğü çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı İbrahim Arslan, “Büyükşehir yasası ile köylerimiz mahalleye döndükten sonra altyapı hizmetleri içme suyu, tarımsal sulama gibi çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmaya başlandı. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne bizde taleplerimizi ilettik. Taleplerimiz doğrultusunda projelerini hazırlayıp hemen çalışmaları başlattılar. Hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Yıllardır mahallemizde içilebilir suyumuz yoktu. Dört gözle musluklarımızdan akacak sağlıklı suyu bekliyoruz. Vatandaşlarımız da çalışmalardan çok memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok sağ olsunlar” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinin Kavakyeri Mahallesinde içme suyu ihtiyacını giderecek çalışmasında terfi hattı döşeme ve sondaj kuyusu açma işini noktalayarak...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinin Kavakyeri Mahallesinde içme suyu ihtiyacını giderecek çalışmasında terfi hattı döşeme ve sondaj kuyusu açma işini noktalayarak sona yaklaştı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmeleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı ilçesine bağlı Kavakyeri Mahallesinde yaptığı çalışma ile mahallenin uzun yıllar yaşadığı içme suyu ihtiyacını gidermek adına dört bir koldan çalışıyor. MASKİ ekipleri ilk olarak mahalleye 200 metre derinlikte bir sondaj kuyusu kazandırdı. Saniyede 5 litre verime sahip olan sondajın analiz sonuçları da olumlu çıktı. Sondajdan içme suyu şebekesine bağlantıyı sağlayacak olan bin 400 metrelik terfi hattı çalışması da noktalandı. Enerji nakil hattı çekme işini de tamamlayan ekipler, elektrik panosunun bağlantısını yaparak, mahallenin su sorununu ortadan kaldıracak. Sona yaklaşan ve mahalle sakinlerinin büyük bir hasretle beklediği çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem ve MASKİ İlçe Sorumlusu Enver Çetin de yakından takip etti.

“Dört gözle musluklarımızdan akacak sağlıklı suyu bekliyoruz”

MASKİ Genel Müdürlüğünün Köprübaşı Kavakyeri Mahallesinde sürdürdüğü çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı İbrahim Arslan, “Büyükşehir yasası ile köylerimiz mahalleye döndükten sonra altyapı hizmetleri içme suyu, tarımsal sulama gibi çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmaya başlandı. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne bizde taleplerimizi ilettik. Taleplerimiz doğrultusunda projelerini hazırlayıp hemen çalışmaları başlattılar. Hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Yıllardır mahallemizde içilebilir suyumuz yoktu. Dört gözle musluklarımızdan akacak sağlıklı suyu bekliyoruz. Vatandaşlarımız da çalışmalardan çok memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok sağ olsunlar” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.