Kaymakam Güven’den öğrencilere başarı dileği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 16:16, Güncelleme: 22.11.2016 - 16:16
 

Kaymakam Güven’den öğrencilere başarı dileği

Kaymakam Güven, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
Kula Kaymakamı Murat Güven, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.Kula Kaymakamı Murat Güven, öğrencilerin orta öğretime girişinde TEOG sınavının önemli bir adım olduğunu söyledi ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar öncesi bir mesaj yayınlayan Kaymakam Güven, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız uzun bir maratondan sonra TEOG sınavında ter dökecekler. İnanmak başarmanın yarısıdır. Sınava girecek tüm öğrencilerimiz öncelikle kendinize inanın ve güvenin. Bilgi donanımınızın başarmak için yeterli olduğunun farkında olun ve potansiyelinizi sınavlara yansıtın. Göreceksiniz ki başarı kendiliğinden gelecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Kaymakam Güven, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
Kula Kaymakamı Murat Güven, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
Kula Kaymakamı Murat Güven, öğrencilerin orta öğretime girişinde TEOG sınavının önemli bir adım olduğunu söyledi ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar öncesi bir mesaj yayınlayan Kaymakam Güven, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız uzun bir maratondan sonra TEOG sınavında ter dökecekler. İnanmak başarmanın yarısıdır. Sınava girecek tüm öğrencilerimiz öncelikle kendinize inanın ve güvenin. Bilgi donanımınızın başarmak için yeterli olduğunun farkında olun ve potansiyelinizi sınavlara yansıtın. Göreceksiniz ki başarı kendiliğinden gelecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.