Kaymakam Uçgun muhtarlarla buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 16.04.2019 - 16:23
 

Kaymakam Uçgun muhtarlarla buluştu

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısı düzenledi.Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen mahalle...
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısı düzenledi.Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısına Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nadir Bilbay ve kurum amirleri katıldı.Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "31 Mart yerel seçimlerinde bazı muhtarlarımız değişti, bazı muhtarlarımız da yeniden seçildi. Bugün hem yeni seçilen muhtarlarımızla tanışmak hem de onlara kurum amirlerimizi tanıştırmak istedik. Yeni görev alan ve yeniden kazanan muhtarlarımızı da tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Alaşehir’e yakışır şekilde huzur ve güven içerisinde bir seçimi geride bıraktık. Kazanan tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Artık bundan sonra hizmet zamanı. Hep birlikte Alaşehir halkına en iyi hizmeti sunacağız." dedi.Muhtarlar da gösterdiği ilgiden dolayı Kaymakam Uçgun’a teşekkür ederek, elbirliği içerisinde bir hizmet yarışı yapacaklarını söyledi. Toplantı sonunda muhtarlar Kaymakam Uçgun’la hatıra fotoğrafı çektirdi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısı düzenledi.Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen mahalle...

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısına Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nadir Bilbay ve kurum amirleri katıldı.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "31 Mart yerel seçimlerinde bazı muhtarlarımız değişti, bazı muhtarlarımız da yeniden seçildi. Bugün hem yeni seçilen muhtarlarımızla tanışmak hem de onlara kurum amirlerimizi tanıştırmak istedik. Yeni görev alan ve yeniden kazanan muhtarlarımızı da tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Alaşehir’e yakışır şekilde huzur ve güven içerisinde bir seçimi geride bıraktık. Kazanan tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Artık bundan sonra hizmet zamanı. Hep birlikte Alaşehir halkına en iyi hizmeti sunacağız." dedi.

Muhtarlar da gösterdiği ilgiden dolayı Kaymakam Uçgun’a teşekkür ederek, elbirliği içerisinde bir hizmet yarışı yapacaklarını söyledi. Toplantı sonunda muhtarlar Kaymakam Uçgun’la hatıra fotoğrafı çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.