Kaymakam ve Belediye Başkanı klipte rol aldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 16:17, Güncelleme: 10.11.2016 - 16:17
 

Kaymakam ve Belediye Başkanı klipte rol aldı

Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından 10 Kasım için hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği...
Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından 10 Kasım için hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği ’Bülbülüm Altın Kafeste’ ve ’Manastır Türkü’leri Alaşehir’de düzenlenen 10 Kasım töreninde dev ekrandan izlettirildi. Kip izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.Alaşehir’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Atatürk Anıtına Çelenk sunulmasının ardından siren sesleriyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal marşı okundu.Programa Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Yanıkoğlu ve vatandaşlar katıldı.Meydandaki törenin ardından Ahmet Altan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih öğretmeni Nurettin Tekin yaptı. Öğrencilerin şiirler okuduğu törende Alaşehir Halkoyunları ve Efeler Derneği Başkanı Ziya Öztürk Atatürk’ün son balosunda oynadığı Vals ve zeybek oyununu canlandırdı.Atatürk’ün sevdiği eserlerin klibi yapıldıAlaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından 10 Kasım için hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği ’Bülbülüm Altın Kafeste’ ve ’Manastır Türkü’leri Alaşehir’de düzenlenen 10 Kasım töreninde dev ekrandan izlettirildi. Klip izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.Klibi öğrenciler hazırladıAhmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tamamen kendi özverileri ve dışarıdan hiçbir maddi ve teknik destek almadan okula kurdukları mobil bir stüdyoda klibi hazırladı. Klibi hazırlarken Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da eserlerin seslendirilmesinde görev alarak, hem de çalışma ortamlarının hazırlanmasında öğrencilere destek verdi.
Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından 10 Kasım için hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği...
Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından 10 Kasım için hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği ’Bülbülüm Altın Kafeste’ ve ’Manastır Türkü’leri Alaşehir’de düzenlenen 10 Kasım töreninde dev ekrandan izlettirildi. Kip izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Alaşehir’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Atatürk Anıtına Çelenk sunulmasının ardından siren sesleriyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal marşı okundu.
Programa Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Yanıkoğlu ve vatandaşlar katıldı.
Meydandaki törenin ardından Ahmet Altan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih öğretmeni Nurettin Tekin yaptı. Öğrencilerin şiirler okuduğu törende Alaşehir Halkoyunları ve Efeler Derneği Başkanı Ziya Öztürk Atatürk’ün son balosunda oynadığı Vals ve zeybek oyununu canlandırdı.
Atatürk’ün sevdiği eserlerin klibi yapıldı
Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından 10 Kasım için hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği ’Bülbülüm Altın Kafeste’ ve ’Manastır Türkü’leri Alaşehir’de düzenlenen 10 Kasım töreninde dev ekrandan izlettirildi. Klip izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Klibi öğrenciler hazırladı
Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri tamamen kendi özverileri ve dışarıdan hiçbir maddi ve teknik destek almadan okula kurdukları mobil bir stüdyoda klibi hazırladı. Klibi hazırlarken Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da eserlerin seslendirilmesinde görev alarak, hem de çalışma ortamlarının hazırlanmasında öğrencilere destek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.