Kaymakamdan şehit ailelerine destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 11:32, Güncelleme: 15.03.2017 - 11:32
 

Kaymakamdan şehit ailelerine destek

Kula Kaymakamı Osman Güven, "Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir"...
Kula Kaymakamı Osman Güven, "Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir" dedi.En son çıkarılan Kaymakamlar Kararnamesi ile göreve başlayan Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Muharip Gaziler Derneği üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Güven’in ziyaretinde, Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ve gaziler hazır bulundu.Ziyarette konuşan Kula Kaymakamı Osman Güven, "Vatanımız, bayrağımız ve milletimizin ilelebet korunması için canını feda eden şehitlerimize ve kanlarını akıtan gazilerimize müteşekkiriz. Fırsat buldukça şehit veya gazi ailelerinin evlerine ziyaretlerde bulunacağız. Sıkıntısı olan şehit ailelerini sıkıntılarını kaymakamlık olarak çözmeye hazırız. Şehit ve Gaziler Derneğimiz bizler için çok önemli. Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir." şeklinde konuştu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise, Kaymakam Osman Güven’e iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Kula Kaymakamı Osman Güven, "Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir"...

Kula Kaymakamı Osman Güven, "Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir" dedi.

En son çıkarılan Kaymakamlar Kararnamesi ile göreve başlayan Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Muharip Gaziler Derneği üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Güven’in ziyaretinde, Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ve gaziler hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Kula Kaymakamı Osman Güven, "Vatanımız, bayrağımız ve milletimizin ilelebet korunması için canını feda eden şehitlerimize ve kanlarını akıtan gazilerimize müteşekkiriz. Fırsat buldukça şehit veya gazi ailelerinin evlerine ziyaretlerde bulunacağız. Sıkıntısı olan şehit ailelerini sıkıntılarını kaymakamlık olarak çözmeye hazırız. Şehit ve Gaziler Derneğimiz bizler için çok önemli. Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise, Kaymakam Osman Güven’e iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.